Gå til Dansk Radio forside
Ulfborg-Vemb
Har du noget fra radioerne i Ulfborg-Vemb!
Send gerne en mail til Dansk Radio.
Radio Vest
Sendestart: 24. oktober 1986.
-
94,6 - 104,3 MHz.
-
Sender musik, quiz og bingo.
-
Efter få dage i æteren i oktober 1986, holdt radiostationen op med at sende på ugens første dage. "Udsendelserne var for kedelige" udtalte radiochefen Erik Haaest til det lokale dagblad. Der blev nu kun sendt fredag til søndag. Der gik ikke mange dage før Erik Haaest blev upopulær hos direktøren for Radio Vest, Henning Madsen. Erik Haaest ville ikke samarbejde og blev fyret med øjeblikkelig virkning allerede i november 1986. Erik Haaest tog straks sin bil og kørte ind til Radio Vest, hvor han sikrede sig det udstyr, plader og bånd som han mener er hans ejendom til en værdi af ½ million kr. Det betød, at der nu kun stod nogle borde og stole tilbage i radioens lokaler. Henning Madsen og Erik Haaest truede derefter med at melde hinanden til kriminalpolitiet. Erik Haaest fik derefter sin egen sendetilladelse til Radio Mercur - Danmarks Turistradio. (Se ovenfor)
-
Radio Vest fik i december 1986 en påtale fra det lokale radionævn, for at have reklameret i en bingoudsendelse. Her blev der sagt, hvor gevinsterne i bingospillet kom fra. Klageren var - Erik Haaest.jQuery Back To Top Button by CodexWorld
Herunder:
Radio Mercur - Danmarks Turistradio
Radio Vest
Radio Mercur
- Danmarks Turistradio
Sendestart: 1. oktober 1987.
-
Sendte på 106,8 MHz. Frekvensen blev helt specielt givet til Erik Haaest, for at der ikke skulle opstå en konflikt med Radio Vest (94,6 MHz) om sendetidsfordelingen. Dog skal der deles sendetid med en anden radiostation i området - Radio Ulfborg-Vemb. Licensindehaveren til denne er gode venner med Erik Haaest og Radio Mercur har med denne "finte", købt sig ind på deres sendetid.
-
Turistradio med information på tysk og dansk.
-
Åbnet af journalisten og forfatteren Erik Haaest, efter han var blevet fyret fra Radio Vest. Det lokale radionævn sagde først nej til en sendetilladelse, men da Erik Haaest klagede til Kulturministeriet blev afgørelsen ændret.
Læs mere om Erik Haaest og Radio Mercur på siden om Ringkøbing.
Radio Vest startede i 1986, med at sende her fra Radiohuset på Tingvej, som var det tidligere Missionshotel.
Her er personalet i 1995. (Foto: Lilian Singer)