Billeder af radiobygninger, studier, personer, merchandise og stationslogoer fra klistermærker, brevpapir eller kuverter samt avisudklip og andet radioscrap modtages gerne indscannet, enten som JPG/jpg/jpeg, PNG eller gif. filer.
Det samme gælder lyd og video på filer.

Der kan overføres lyd, videoklip og billedfiler på nettet med wetransfer.com, som er en gratis tjeneste og ikke kræver login.
(Brug mr@danskradio.dk som modtager e-mail)
Der kan også laves en fælles Dropbox mappe imellem dig og danskradio.dk.

Kassettebånd, DAT-bånd, MiniDisc, spolebånd (i alle størrelser) og CD-medier samt videoklip og optagelser på VHS bånd og DVD-medier, kan overspilles hos Dansk Radio og bliver digitaliseret og arkiveret i lydarkivet, der pt. rummer over 6.000 titler fra de danske radiostationer.
Hvis det skal sendes manuelt, kan postadresse til danskradio.dk oplyses efter forespørgsel og materiale som sendes med post, sendes retur hvis ønsket sammen med en kopi på USB-stick eller SD-kort - som tak for lån!.Gå til Dansk Radio forside


Alt materiale modtages med stor interesse, og det vil være en stor hjælp at skrive en kommentar til billeder og filer, så det kan blive behandlet korrekt.


Bemærk at lydklip der afspilles på siderne er fraklippet musik pga. rettighederne, så derfor høres kun speak, jingler og reklamer.
Supplerende kommentarer, materiale, indlæg, pressemeddelser og rettelser til siderne modtages meget gerne.

Skriv til Martin Vinther Rasmussen:Bemærk - at Dansk Radio ikke er en radiostation, men en side om radiostationer!

Send materiale
jQuery Back To Top Button by CodexWorld
Vi råder over flg. analoge og digitale afspilningsmaskiner til mediekopiering af:


Kassettebånd
DAT
MiniDisc
Spolebånd
DVD
VHS
Video 8
USB
SD-kort