Kontakt os


 

Gulddrengs talentshow på TV 2 Zulu
Tirsdag 5. september 2017
Af Redaktionen
 
Den populære hitmager jagter sidste medlem til sit boyband Fuckbois - det gør han på Tv 2 Zulu, når 'Gulddreng og jagten på den sidste Fuckboi' sendes fra lørdag den 23. september.
Det bliver det perfekte talentshow! Sådan siger karakteren og hitmageren Gulddreng, der på meget kort tid har opnået kultstatus i Danmark. Han er manden bag hits som 'Model' og 'Se mig nu', har vundet to Zulu Awards for 'Årets nye navn' og 'Årets hit', og nu kan han også skrive sit eget talentshow på cv’et, når TV 2 Zulu fra den 23. september sender ’Gulddreng og jagten på den sidste Fuckboi’.


Stafetten gives videre

Gulddreng er nemlig klar til at give 'guld-arven' videre, og han har derfor besluttet sig for at søsætte Danmarks næste boyband.

Det eneste, han mangler, er det sidste og afgørende medlem til bandet, og Zulu har fået lov til at følge med, når han igennem seks programmer skal have fundet den sidste Fuckboi i sit helt eget talentshow.

I løbet af programmerne får Gulddreng hjælp af kendte musiknavne som Remee og Nikolaj Koppel, af skuespilleren Robert Hansen og af tv-stjerner som Jarl Friis-Mikkelsen og Frederik Fetterlein. Alle nogle, der ved, hvad der skal til for at blive kendt - og alle, der besidder den slags 'legendestøv', som Gulddreng ønsker, at det kommende boyband skal have.

"Når man skriver så mange hits, som jeg gør, er det vigtigt også at dele lidt ud, du ved. Rasmus Seebach sagde til mig: Gulddreng, hvad skal alle vi andre gøre med vores sange, når du skriver alle hits'ne? Derfor fik jeg en idé om at lave et boyband, for så kan de bruge de hits, jeg ikke selv bruger. Velgørenhed, du ved. Nemt. Remee har sit hyggeshow 'X Factor', og derfor skal jeg selvfølgelig have mit eget talentshow, og jeg tør godt love, det bliver legende faktisk, så se med," siger Gulddreng.


Casting med idolet Remee

I premiereprogrammet får Gulddreng hjælp af sit store forbillede, Remee, der netop med sine mange års erfaring som 'X Factor'-dommer er den perfekte person til at hjælpe Gulddreng med at finde det sidste medlem til bandet, mener Gulddreng.

Talentshowet begynder med en casting, hvor de mange fremmødte naturligvis håber at slippe gennem nåleøjet. Gulddreng og Remee skal udvælge de tre kandidater, der går videre til en workshop, men det bliver hurtigt tydeligt for enhver, at Remee og Gulddreng ikke ser helt ens på begrebet 'talent', og det skaber et drama, der sætter hele Gulddrengs talentshow i fare.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002