Kontakt os


 


Fredag 28. februar 2003
TV 2 vil ikke sende reklame for DR cd
Sidste uges vinder i 'Stjerne for en aften', Karen Marie Groth (billedet), kommer ikke til at optræde i TV 2s reklameblokke. TV 2 har "af konkurrencemæssige hensyn" afvist at sende reklamespots for en cd udgivet af DR og pladeselskabet Universal med kunstnerne fra 'Stjerne for en aften'. DR og Universal har derfor i stedet valgt at spendere de 800.000 kr. - der var øremærket til kampagnen - på TvDanmark og TV3. Læs mere

Fredag 28. februar 2003
TV 2s studieværter er millioner værd
TV 2s værter er mange millioner værd for en ny køber. Reklamemanden Henrik Byager forsøger at give et bud på, hvor mange - i dagens udgave af B.T. Topscorer er Jes Dorph Petersen (billedet), der som Danmarks mest populære nyhedsvært, ligger i omegen af 50 mio. kr. I million-klassen nævnes også Susanne Utzon, Morten Stig Christensen, Michael Meyerheim, Ulla Terkelsen og Cecilie Frøkjær. Selv Casper Christensen er omtalt - men han er dog kun god for 10 mio. kr. iflg. Henrik Byager. Det er fordi han sender på TV 2 Zulu og der er der ikke så mange seere - som på TV 2. (SHN)

Fredag 28. februar 2003
DRs nyheder er for venstreorienterede
DRs nye formand, Jørgen Kleener (V) mener, at DR er domineret af en venstreorienteret dagsorden og han opfordrer i Jyllands Posten DR til at skifte kurs. Til maj vil bestyrelsen kikke DRs nyhedsudsendelser igennem med kritiske øjne. DR nye bestyrelse har for første gang fået et borgerligt flertal, og det er samtidig første gang, at bestyrelsen har et medansvar for programlægningen, som et resultat af den nye medielov. (SHN)

Torsdag 27. februar 2003
Saddam interview på TV 2 i aften
Det Hvide Hus er rasende over tv-selskabet CBS' interview med Saddam Hussein. Tv-selskabet har svaret igen ved at bede regeringen passe sine egne ting. Amerikanske journalister har ellers - iflg. New York Times - fået klar besked om, "hvordan de bedst kan varetage USAs interesser". Officielt sker det for at nyhedsdækningen ikke skal sætte amerikanske soldaters liv på spil, men mange er bange for at blive stemplede som forrædere, hvis ikke nyhedsdækningen er i tråd med USAs officielle standpunkt. Nyhedsikonet Dan Rathers interview med Saddam Hussein blev sendt i en redigeret version af godt 30 minutters længde på CBS i går, og dansk TV 2 viser interviewet i aften kl. 23.40. (SHN)

Torsdag 27. februar 2003
Michael Jackson gav flotte seertal
Dokumentarprogrammet Living With Michael Jackson, der blev vist på TvDanmark 2 tirsdag aften, blev i gennemsnit blev set af 256.000 seere (12+) - svarende til en share blandt de kommercielle stationer på 19.6 pct. i aldersgruppen 15-44 år, hvilket er den højeste share tv-kanalen har opnået siden december 2001. Programmet med Michael Jackson genudsendes i øvrigt på TvDanmark 2 den 5. marts kl. 21.35. (SHN)

Torsdag 27. februar 2003
Tv-chefer dropper boksning
Boksning tiltrækker ikke tv-seerne længere, og tv-kanalerne vil ikke længere tegne dyre kontrakter over lange perioder med promotorerne, skriver MediaWatch. TV 2s sportschef, Morten Stig Christensen vurderer at boksning fremover kan blive en niche for Viasat Sport og 3+. Hos DR siger sportschef Jørgen Steen Nielsen direkte, at det ikke passer til DRs public service-profil at sende boksning. (SHN)

Torsdag 27. februar 2003
Tyskland: MTG forhandler om DSF
Moderselskabet for TV3, Modern Times Group (MTG), er i forhandlinger om at købe den tyske sportskanal Deutsches Sport Fernsehen (DSF), der er en del af den konkursramte Kirch-gruppe. MediaWatch skriver i dag, at sportschef for Modern Times Group, Jørgen Madsen, står for forhandlingerne. MTGs fremfærd kommer samtidigt med at det tyske tv-marked er i dyb krise. Bl.a. SAT 1 og RTL truer med at droppe Bundesligaen, fordi deres rettigheder giver et stort underskud. (SHN)

Torsdag 27. februar 2003
MTV holder kæmpe fest i Danmark
MTV programmet 'The Lick' - der mest indeholder R'n'B og hip hop - holder en af deres store fester i Danmark for første gang. Det sker fredag 21. marts i Øksnehallen i København, oplyser Ekstra Bladet i dag. Festens vært bliver 'The Lick's studievært Trevor Nelson (billedet), og festen bliver filmet til programmet. Det bliver den hidtil største R'n'B-event i Norden. (SHN)

Torsdag 27. februar 2003
USA: Bruce Willis vikar for Letterman
Da David Letterman var sygemeldt forleden - for anden gang i 20 år - var vikaren i hans show ingen ringere end Bruce Willis. Det er ikke første gang Willis afløser Letterman. Da Letterman var sygemeldt pga. en bypass-operation i 2000 vikarierede Bruce Willis sammen med bl.a. Bill Cosby, Jerry Seinfeld og Danny DeVito, skriver Ekstra Bladet i dag. (SHN)

Torsdag 27. februar 2003
USA: Kult-serien 'Venner' - nu med neger
Kult-serie bøjer sig for kritiske røster. Kritikken er blevet hørt, og nu sker det endelig. Den populære amerikanske tv-serie 'Friends', der forlængst nærmest er blevet kult under navnet 'Venner' i Danmark, får et fast farvet islæt, skriver B.T. i dag. Valget er faldet på den dygtige Aisha Tyler, der skal spille en professor. Hun er kendt som komedieskuespiller og tidligere leder af et soap-program i USA. (SHN)

Torsdag 27. februar 2003
Kæmpe tennis-flop på TV 2 Zulu
Tennis-begivenheden Copenhagen Open har været en decideret tv-skuffelse med seertal på ned til et par tusinde seere på TV 2 Zulu tirsdag aften mellem 19 og 20. Først da Kenneth Carlsen gik på banen kom seertallet på på 25.000, skriver B.T. i dag. De elendige seertal betød at de planlagte tennisudsendelser onsdag aften blev taget af programmet og erstattet af noget "dåseunderholdning". (SHN)

Onsdag 26. februar 2003
Indvandrerkomiker kræver 130.000 kr. i erstatning af TV Zig-Zag
Den unge fremadbrusende egyptiske komiker Omar Marzouk er en målbevidst herre; det kan koste livet for både en lille etnisk tv-station i København samt oplysningsorganisationen AOF på Frederiksberg, skriver Ekstra Bladet. Komikeren har stævnet dem med krav på 130.000 kroner, fordi tv-stationen Zig-Zag TV har vist et indslag, hvor Omar Marzouk optrådte sammen med socialdemokraten Karen Jespersen på et offentligt debatmøde, der var arrangeret af AOF. Læs mere

Onsdag 26. februar 2003
DR1 sætter fokus på Irak
DR sætter i aften fokus på den tilspidsede situation i Irak og USAs planer om at angribe landet. Sendefladen ryddes på DR1 af TV-Avisen mellem kl. 19 og 21 for at give plads til en tema-udsendelse med titlen "Irak: Krig eller fred". Aktuelle gæster og DRs udenrigskorrespondenter analyserer og kommenterer den alvorlige situation. Udenlandsredaktør Torsten Jansen siger til tvnyt.com, at man vil søge at komme hele vejen rundt om konfikten - og vil prøve at se tingene både fra Iraks og fra USAs side. Fredsforsker Jan Øberg er der dog ikke blevet plads til. Læs mere

Onsdag 26. februar 2003
UK: Dårlige seertal for BBC3
Den nye tv-kanal BBC3, der er en videreførsel af BBC Choice, må nu konstatere at dets seertal ligger lavere end det var tilfældet for BBC Choice. BBCs sendetilladelse til BBC3 er betinget af, at der vises noget, der er forskelligt fra de kommercielle tv-kanaler - og det betyder at man bl.a. ikke mere kan sende populære 'EastEnders'. (SHN)

Onsdag 26. februar 2003
Michael Jackson svar på TV3
Ny version: TvDanmark sendte i aftes den kritiske britiske dokumentar om Michael Jackson. Iflg. B.T. i dag har TV3 nu sikret sig Jacksons to timer lange svar på programmet. Dette svarprogram skulle efter sigende indeholde hemmelige optagelser, hvor den britiske journalist roser Michael Jackson for hans opdragelse af hans børn. P3 programmet Katapult kunne i dag oplyse, at TV-3 sender Michael Jacksons program, torsdag d 6 marts kl 20.00 (SHN)

1 2 3 4 5 6 7 [>]
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002