Kontakt os






 

SBS lancerer net-tv under navnet nutv.dk
Onsdag 18. oktober 2006
Af Karsten Jensen
 
SBS TV, der står bag kanalerne Kanal 4 og Kanal 5, giver nu alle danskere mulighed for selv at bestemme, hvad de vil se, hvor de vil se det, og hvornår de vil modtage indhold fra de to tv-kanaler Kanal 4 og Kanal 5 eller se en spillefilm via video-on-demand servicen. Det sker, når SBS TV i november lancerer net-tv-platformen nutv.dk. Voice TV kommer også på nutv-platformen.
nutv.dk vil fungere som en integreret platform som vil være en del af alle SBS TV’s online tilbud og primært bestå af indhold fra egenproduktioner på Kanal 4 og Kanal 5, som brugeren kan modtage direkte på nettet. Der vil også være mulighed for at leje film på nutv.dk, idet SBS TV har lavet aftaler med flere indholdsleverandører.

nutv.dk er tiltænkt dem, som har glemt at se et afsnit af deres favoritprogram eller som ikke kan vente en uge med at se næste afsnit af vores programmer. Der vil inden længe også være adgang til mere unikt indhold, der kun kan ses på nutv.dk, da denne distributionsform passer perfekt til mere nicheorienteret indhold, som f.eks. videoer, der er produceret af seerne selv.

”Vi lever af at skabe underholdning og har et ønske om at formidle vores programmer til så mange som overhovedet muligt. Vores ambition er samtidig at introducere et produkt på markedet, der giver brugeren en god oplevelse, der tager udgangspunkt i brugerens situation og ikke i vores. Det skal derfor være lige så nemt at bruge nutv.dk på computeren som at tænde for sit fjernsyn,” siger Christian Kemp, ansvarlig for SBS TV’s forretningsudvikling

Forretningsmodellen i forbindelse med net-tv bliver en kombination af abonnement med fri adgang til egenproduktioner samt betaling for enkeltstående film- og sportsbegivenheder.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002