Kontakt os






 

'Eftersøgt' - nyt krimi-program på Kanal 5
Fredag 10. juli 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Kanal 5 lancerer til efteråret et nyt dybdeborende krimi-program, der får titlen: 'Eftersøgt – med Kristian Bech'. Et tv-hold vil - med en tidligere politimand i spidsen - søge at opspore t eftersøgte personer, nemlig nogle af dem der står på Interpols liste.


På baggrund af en omfattende research i Danmark, rejser 39-årige Kristian Bech ud i verden for at opspore personerne bag navnene på Interpols liste over eftersøgte danskere. En liste på 47 personer, der bl.a. tæller voldsmænd, narkohandlere, bedragere og mordere.

I hvert program forsøger han at opspore en ny person, og målet er klart: Kristian Bech vil gøre dét ingen politimyndighed i hele verden har formået, oplyser Kanal 5. Kristian Bech vil finde de eftersøgte og opfordre dem til at tage tilbage til Danmark og stå til ansvar.

Kristian Bech har været ansat i politiet i 12 år, hvor han de sidste mange år har været tilknyttet politiets specielle overvågningsenhed. Han stoppede i politiet for at lave 'Eftersøgt - med Kristian Bech'.


Fandt eftersøgt i Flensborg

EkstraBladet skriver i dag, at en af dem Kristian Bech har fundet frem til, er Kai Habermann, der i 2011 blev idømt fire måneders fængsel i Danmark for blufærdighedskrænkelse. Han har dog aldrig afsonet sin dom, for det danske politi har ikke kunnet finde ham, hvorfor dansk politi har efterlyst ham gennem Interpol.

Efterlysningen har imidlertid ikke givet noget resultat - ikke før nu, hvor Kristian Bech sammen med et kamerahold fandt Kai Habermann i Flensborg.

Heller ikke det tyske politiet har kunnet finde frem til manden på trods af efterlysningen gennem Interpol.

Rigspolitiet siger dog til Ekstra Bladet, at de hele tiden har vidst, at Kai Habermann opholdt sig i Flensborg, og at det tyske politi dermed har overtaget fuldbyrdelsen af straffen.

Kanal 5 oplyser til Ekstra Bladet, at Kai Habermann - efter at være blevet fundet af Kristian Bech - har taget kontakt til de tyske myndigheder og bedt om at få lov til at afsone sin dom i Tyskland.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002