Kontakt os






 

DR sætters fokus på kendte danskeres kærlighedsliv
Onsdag 9. januar 2013
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Astrid Kragh, Ditte Hansen, Leonora Kristine Skov og Camilla Gohs Miehe-Renard er nogle af de kendte danskere, der - sammen med deres partnere - åbent fortæller om kærlighed i programserien ’Sådan er kærligheden’ fra mandag den 14. januar kl. 20.40 på DR1.

I 'Sådan er kærligheden' på DR1 fortæller en række kendte danskere - sammen med deres partnere - om kærligheden i deres liv. Seerne møder bl.a. musikproduceren Cutfather og hans kone Lone, DAD-trommeslageren Laust Sonne og skuespilleren Maria Erwolter, den tidligere tv-vært Camilla Gohs Miehe-Renard og hendes mand Nicolai Gohs, skuespillerne Ditte Hansen og Benjamin Boe, sundhedsminster Astrid Krag og hendes rapper Andreas – samt mange flere. Det oplyser DR i dag i en pressemeddelelse.

’Sådan er kærligheden’ giver et blik ind i hjemmet hos 18 forskellige danske par og undersøger, hvad kærligheden betyder for dem, og hvordan den har udviklet sig gennem årene.

Serien består af ti programmer, som hver især tager fat i et af kærlighedens aspekter bl.a. tiltrækningen, forelskelsen, det fælles hjem, børnene, de huslige pligter, de sammenbragte børn, arbejdet, stress, jalousi og utroskab.

Parrene fortæller oprigtigt og ærligt om deres kærligheds op- og nedture, deres kriser og konflikter, oplyser DR videre. Der er humor og varme – men også alvor, smerte og eftertænksomhed. Man kan f.eks. høre hvordan de kendte lærer at leve med hinandens fejl, og om deres kærlighed er stor nok til at klare sig igennem kriser, utroskab, skilsmisse og manglende sex.

Deltagernes fortællinger krydser ind og ud af hinanden og bliver også til én stor fælles fortælling om kærlighed. Programmerne beskriver DR som vedkommende, ærlige og autentiske historier om parforhold og kærlighed - også når den volder problemer. Programmerne viser, at kærligheden kan være et kompliceret puslespil, hvor der er meget, man kan blive uvenner over, og hvor man kan glemme at kysse på hinanden. Men også at kærlighed overvinder alt. Gennem fortællingerne kan vi alle spejle os i deltagernes erfaringer og blive en smule klogere på vores eget kærlighedsliv.


Foto: Tidligere tv-vært Camilla Gohs Miehe-Renard og hendes mand Nicolai Gohs. (Fotocredit: Koncern TV)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002