Kontakt os


 

Martin Jørgensen til TV3 Sport
Fredag 5. december 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sidste weekend spillede fodboldspiller Martin Jørgensen for sidste gang en kamp på topplan. Det var samtidig et farvel til en imponerende karriere, som har bragt ham til både Italien og rundt i verden med klub- og landsholdsfodbold. Nu skal Martin Jørgensen i stedet lave tv hos TV3 Sport.
Martin Jørgensen har sagt ja tak til at skifte fodboldbane ud med TV3 Sport og blive en del TV3 Sports team af eksperter, som dækker fodboldkampe på TV3's kanaler.

Det betyder, at den nu forhenværende AGF-, Udinese-, Fiorentina- og danske landsholds-spiller, med over 100 kampe i rødt og hvidt, fremover kan opleves i rollen som formidler fremfor aktør.

"Martin har en imponerende karriere bag sig. Han har altid optrådt med værdighed, når han har repræsenteret klub og land, og gennem sine mange år som aktiv har hans uomtvistelige fodboldmæssige kvaliteter altid gået hånd i hånd med respekten for kolleger, fans og omverden. Og alt er blevet leveret med godt humør og af et godt hoved med en knivskarp fodboldhjerne. Jeg er sikker på, at Martin vil berige TV3 Sports seere med sin indsigt og viden. Og levere med både bid og humor, som han har gjort så imponerende igennem de mange år på grønsværen. Vi er glade for og stolte over, at have fået Martin med på vores A-hold", siger MTG's sportschef Peter Nørrelund.

Selv glæder Martin Jørgensen sig til at indgå i en ny virkelighed i fodboldens verden.

"Benene er lidt trætte efter mange år som professionel, men lysten til at beskæftige mig med fodbold er nøjagtigt lige så stor, som den har været gennem alle årene. Jeg glæder mig til at se fodbold fra en ny vinkel – tv's vinkel. Mange år som aktiv har givet mig en solid ballast indenfor fodbolden, og forhåbentlig kan jeg bidrage med ny viden, og spændende input baseret på alle de indtryk, som jeg har samlet sammen gennem årene. Jeg ser frem til at spille sammen med TV3's hold af dedikerede og dygtige fodboldmennesker og til stadig at kunne få del af det 'kick', jeg har fået søndag efter søndag i min aktive karriere – nu blot på den anden side af kameraet," siger Martin Jørgensen.

Seerne vil kunne møde Martin Jørgensen på TV3-kanalerne i forbindelse med de primære fodboldrettigheder, TV3/MTG råder over. Så både i Premier League, Uefa Champions League og i dækningen af dansk fodbold vil man kunne møde Martin Jørgensen, som får sin første opgave i det nye år.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002