Kontakt os






 

On-demand krigen står for døren
Tirsdag 14. august 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det er ikke kun DR og TV 2 der skal føre krig til efteråret. Nu står on-demand krigen også for døren, skriver recordere.dk, og her er det TDC og YouSee, der er kombattanten. YouSee byder allerede på musik og filmleje on-demand - men fra 3. september vil TDC og YouSee også - i stor stil - tilbyde tv-serier on-demand, og det ventes at give genlyd i hele tv-branchen.
Satsningen på tv-serier on-demand bliver endnu større - end satsningen på filmleje on-demand har været indtil nu.

"Vi arbejder for at gøre omfanget af serier ganske stort (og meget større end det nuværende omfang af film), så kunderne vil opleve både dybde og bredde i serie-kategorien (dvs. både hele og flere sæsoner fra de enkelte serier)," siger René Brøchner, direktør for Private Product Management i TDC, til recordere.dk.

TDC sater på at blive danskernes foretrukne leverandør af indhold i forhold til de øvrige tv-distributører og film on-demand tjenester som Netflix .


Noget bliver gratis - andet bliver dyrt

"Modellen kommer til at følge den nuværende for frie film. For Pluskunderne vil en del serier være uden merpris, mens andre vil være mod betaling (typisk 9 til 19 kr. pr. afsnit)," fortæller René Brøchner videre til recordere.dk.

Ved premieren tilbydes leje af tv-serier fra leverandører som ABC og Warner. Det betyder bl.a. premiere-titler som comedy-serien ’Cougar Town’, hospital-serien ’Grey's Anatomy’ og politiserien ’The Mentalist’.

Tv-serierne vil være frit tilgængelige for Plus-kunder. Til gengæld har YouSee annonceret en prisstigning på det abonnement, således at prisen fra 1. oktober bliver 99 kr. pr. måned for YouSee Plus - inklusiv digital-boks, mens plus-abonnementet uden boks stiger fra 30 kr. til 40 kr pr. måned.

Senere på året udbredes disse film og tv-serier til alle. Det sker når YouSee lancerer en ny abonnementsbetalt streamingtjeneste i Danmark, der skal kunne tage kampen op med Netflix.

Storsatsningen på indhold, i form af tv-serier on-demand, følges senere op af en øget udbredelse på mobile enheder.

Der bliver ingen forskel i udbud af video-on-demand indhold hos TDC og YouSee


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002