Kontakt os


 

Immergut og Sand TV fusionerer
Mandag 30. maj 2016
Af Redaktionen
 
De to produktionsselskaber Immergut og Sand TV er gået sammen og har etableret et nyt produktionsselskab med navnet Raccoons Entertainment.


Kaare Sand fra Sand TV og Lars Hammer fra Immergut har begge oplevet en øget efterspørgsel efter nye måder at tænke indhold på, og nye tilgange til at arbejde med eksisterende formater:

"Vi fusionerer fordi begge selskaber længe har drømt om at få en bredere profil, og i en sammenlægning vil vi kunne bruge hinandens erfaringer og kompetencer til at få en større berøringsflade og udvikle indhold til nye genre," siger Lars Hammer iflg. en pressemeddelelse i dag.

"Jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang med udvikle nye programmer i Raccoons Entertainment. Immergut har kæmpe erfaring med konceptudvikling inden for comedy, underholdning og events. Vi er rigtig gode til at producere tv serier i fakta og reportagegenren. Sammen ved jeg vi kan skabe noget anderledes og interessant tv," lyder det fra Kaare Sand.

Sand TV står bag programmer som 'De Unge Mødre', 'Hofleverandørerne', 'Børneadvokaten', 'Singeliv' og 'Fantastiske Fund', mens Immergut har været dominerende indenfor Comedy og Events med bl.a. 'Zulu Comedy Galla', 'Zulu Comedy Festival', 'Ultra Galla' og 'Zulu Awards' men har også markeret sig med serier som 'Fucker med din hjerne', 'Hotel Zimmerfrei', 'TestKaninerne', 'Nyt fra Jylland', 'Hva’ sker der danskere' med Adam og Noah m.m.

"Sand TV har haft 11 forrygende år med en stribe seersucceser. Nu føler jeg tiden er inde til at skifte gear og gå op i en tungere vægtklasse. Jeg brænder stadig for at lave tv som rører og bevæger danskerne. Og de reportage erfaringer vi har fra f.eks. 'De Unge Mødre' skal vi holde fast i. Men man skal heller ikke være blind for de nye muligheder, som nu åbner sig. Nu kan vi tilbyde tv på flere platforme og i flere genrer. Den inspiration Immergut og Sand TV kan hente hos hinanden kan blive uvurderlig i Raccoons Entertainment," udtaler Kaare Sand.

"Raccoons Entertainment skal producerer håndlavet tv til de kræsne tv seere. Vi vil udfordre og underholde med en stærk identifikation, som bevæger og påvirker seerne. Vi insisterer på den gode fortælling hvad enten det er underholdning, comedy, formateret fakta eller reportage," fortæller Lars Hammer, der også kommer med en stor erfaring fra produktion af forskellige digitale formater, som kommer det nye selskab til gavn i den løbende efterspørgsel efter digitalt indhold til nye platforme.

Kaare Sand og Lars Hammer kommer til at eje det nye selskab og fortsætter i deres roller som producenter. Det nye selskab får Jesper Bruhn som adm. direktør og forventes at få en omsætning på den gode side af 50 millioner årligt.

Ved fusionen vil selskabet have 35 ansatte, som får til huse i Kronprinsessegade i København.


Foto: Raccoons Entertainments to stiftere: Kaare Sand (tv) og Lars Hammer (th). (Fotograf: Per Bix)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002