Kontakt os


 

Rejsegilde på TV Syds nye mediehus
Torsdag 28. juni 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Omkring 100 gæster var mødt frem til rejsegildet i går onsdag på TV Syds nye og runde mediehus, der de seneste måneder er skudt op nær motorvejen ved Kolding Syd.

Rejsegildet blev synligt for alle forbipasserende med både kranse over bygningen og med de vimpler, der er en særlig sønderjysk tradition ved rejsegilder.

TV Syd regner med at flytte ind i de nye bygninger den 15. februar 2013 og at der vil blive sendt fra den nye bygning første gang den 15. marts 2013.

"Vi glæder os til, at vi for første gang rykker ind i et byggeri, der er skabt til tv-produktion og blive herre i eget hus," sagde TV Syds adm. direktør Hans Egon Lorenzen, da han takkede arkitekter, håndværkere og alle øvrige involverede i byggeriet ved rejsegildet.

Den regionale tv-station for Syd-og Sønderjylland bliver den første, der rykker ind i Nordic Synergy Park tæt på motorvejen ved Kolding. Det glædede Koldings borgmester Jørn Pedersen, (V), sig over:

"Vi arbejder hårdt på at få solgt de næste grunde, så TV Syd kan få nogle gode naboer at skabe synergi sammen med," sagde Koldings-borgmesteren.

TV Syd har siden 1995 haft til huse i lejede lokaler i et el-selskabs tidligere bygninger på El-vej i Kolding-forstaden Seest efter flytningen fra Haderslev, hvor TV Syd holdt til fra stationens start i 1983.

Men rammerne i Seest var blevet for snævre - ikke mindst, fordi TV Syd nu sender døgnet rundt. Og et tv-hus, som er bygget til formålet, har længe været et stort ønske for TV Syd.

For TV Syd er placeringen lige ved motorvejen perfekt. Tv-stationens biler skal hurtigt kunne komme ud i landsdelen, og det bliver der optimale muligheder for ved en placering i Nordic Synergy Park.

CC Contractor fra Herning står for totalentreprisen på byggeriet, der forventes at løbe op i 38 millioner kroner.

Det nye mediehus bliver en gevinst for ikke alene medarbejderne – men også for seerne, lyder det fra TV Syd.

"Når vi er kommet helt på plads til foråret 2013, vil vi åbne for rundvisninger i de nye omgivelser. Vi har haft besøg af rigtig mange seere i de 10 år, vi har boet her i Kolding - og vi regner med, at vi vil få endnu flere gæster i vores nye hus," siger adm. direktør, Hans Egon Lorenzen.

Nordic Synergy Park i Kolding, hvor TV Syd får sit nye hjemsted, skal med tiden vokse sig til et 15 kvadratkilometer stort grønt område, der skal rumme 30.000 arbejdspladser, forskning, uddannelser, fritidsaktiviteter og attraktive boliger i synergi.


Foto: TV Syds adm. direktør Hans Egon Lorenzen og Koldings borgmester Jørn Pedersen, (V), ved rejsegildet på TV Syds nye mediehus.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002