Kontakt os


 

DR Kultur får ny chef
Mandag 27. juni 2016
Af Redaktionen
 
DR Kultur opbygger en ny kulturredaktion i Aarhus. Og ansvaret for at opbygge den nye kulturredaktion bliver den 47-årige Jens-Ole Winther, der kommer fra et job som kommunikationschef på Aarhus Universitetshospital, men han kender dog DR indgående, da han har en lang karriere i DR bag sig – bl.a. i DR Nyheder og DR Danmark.

"Jens-Ole Winther er en stærk redaktionel leder, der navigerer uproblematisk på tværs af medieplatforme og genrer. Hans erfaring er bred med et stærkt ben i journalistikken. Det er væsentligt, fordi vi aldrig må miste fokus på vigtigheden af kulturjournalistikken. Samtidig har Jens-Ole arbejdet fokuseret med brugerinddragelse på nye platforme de seneste år. Denne kompetence kommer vi til at nye godt af, når den nye redaktion i Aarhus retter sit fokus på kulturlivets brugere. Og så er han modig og innovativ og har derfor det, der skal til for at bygge en ny redaktion med en helt ny og modig portefølje op," siger ledende redaktionschef Henriette Ladegaard fra DR Kulturredaktioner, der tilføjer, at Jens-Ole Winther er en aktiv, begejstret og meget bevidst kulturbruger selv.

Kultur til og fra hele Danmark

DRs kulturdirektør Tine Smedegaard Andersen byder Jens-Ole Winther varmt velkommen på holdet af kulturchefer, der skal arbejde med danskernes kultur og kulturlivets partnere:

”Kulturredaktionen i Aarhus skal sikre, at vi i endnu højere grad spejler og skaber kultur til og fra hele Danmark, og at vi gør det mangfoldigt og vedkommende. Kulturliv er jo ikke bare noget, man har i København. Det er os alle sammen - vores liv, vores musik, vores tanker, vores kunst. Det er en enormt vigtig opgave, og jeg glæder mig meget til at se redaktionen i Aarhus vokse og folde sig ud på alle DRs flader, og den opgave har Jens-Ole Winther alle forudsætninger for at løfte”, siger Tine Smedegaard.

Jens-Ole Winther starter som chef i Aarhus den 1. august.


Foto: Jens-Ole Winther, ny chef for kulturredaktion i Aarhus. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002