Kontakt os






 

’Vice’ – ny aktualitets-serie på HBO
Onsdag 3. april 2013
Af Karsten Jensen
 
I verdens afkroge som Afghanistan, Nordkorea og Thailand finder man nogle af de mest chokerende, rørende og underholdende nyheder, som mainstream medierne ikke vil røre med en ildtang. Dette er dog ikke tilfældet med ’Vice’.

'Vice' er det tabu-brydende multimedieforetagne, der blev grundlagt af journalisten Shane Smith i 1994.

Fra den 6. april vil Smith og hans hold af korrespondenter – deriblandt de tidligere praktikanter Ryan Duffy og 'Dos & Don’ts' redaktøren Thomas Morton – levere historier fra nogle af verdens farligste steder på HBO Nordic.

Hver udgave af Vice lover at nedbryde enhver barriere af anstændighed i bestræbelserne på at dække alt fra vanvittige mordforsøg på filippinske politikere til voldsomme uroligheder ved den indiske-pakistanske grænse, siger Smith.

“Man kommer ikke uden om, at vi er mere rå og direkte i vores reportager. Når man præsenterer vanvittige historier med nogle af de mest uhyggelige, underlige og absurde forhold for levende menneske, er det den eneste form, der virker. Det er ikke muligt at præsentere historierne indpakket i vat. Man er derimod forpligtiget til at fortælle disse historier på en måde, så de bliver serveret for seerne råt for uforsødet.”

Med hensyn til at samarbejde med HBO fortsætter Smith: ”HBO’s platform er perfekt. Her er vi ikke tvunget til at lave om på vores rå og direkte stil og behøver på ingen måde at holde os fra særlige emner eller ændre vores tilgang til reportagerne.”

’Vice’, med Smith som vært, har premiere på HBO Nordic den 6. april. Executive producer er Maher, Smith og Eddy Moretti (Chief creative officer på ’Vice’) og med CNN’s Fareed Zakaria som konsulent.

Korrespondenter: Ryan Duffy og Thomas Morton.

’Vice’ er grundlagt af Smith og Suroosh Alvi i 1994 og ’Vice’ opererer i dag i mere end 30 lande og tiltrækker adskillige millioner seere og læsere i et netværk af online-kanaler dedikeret til musik, mode, rejser, nyheder og sport.


Man kan se trailer her:
http://www.youtube.com/watch?v=AHM-VJM9aPU


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002