Kontakt os






 

Huse, der aldrig kommer til salg
Torsdag 5. marts 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Liebhavermægler Pernille Sams tager rundt i hele Danmark og besøger nogle ganske særlige huse og hører den menneskelige historie bag; det sker i den nye serie 'Huse, der aldrig kommer til salg'. Der er premiere om en uge torsdag den 12. marts TV 2 Fri.


I TV 2 Fris nye programserie 'Huse, der aldrig kommer til salg' tager den erfarne liebhavermægler Pernille Sams rundt i Danmark og får historien bag nogle af landets små og store boligperler. Det er nogle ganske særlige huse, som er gået i arv fra generation til generation. Huse, der er så unikke, at familierne ikke kunne drømme om at sælge dem. Huse med en stærk og særlig historie.


Særlig oplevelse for Sams

Pernille Sams har gennem sit arbejde besøgt hundredvis af fantastiske ejendomme, og hun ved alt om, hvad der gør en bolig helt speciel. Men netop disse 'Huse, der aldrig kommer til salg' har Pernille aldrig set indefra, og hun får for første gang lov til at se de særlige hjem og møde de familier, som er så heldige at eje nogle af de mest fantastiske steder i Danmark. Og det har været en ganske særlig oplevelse for hende:

"Det har været utroligt spændende og givende at møde de mennesker, der ejer husene. De har åbnet deres hjem og hjerter for mig og har nogle spændende historier at fortælle. Det er ægte og ærligt tv, som jeg også håber, at seerne ville kunne lide. Der er utroligt meget variation i de huse, jeg besøger, men uanset om det har været et lille strandhus på Ærø eller et stort slot på Fyn, så har det alle steder være hyggeligt og interessant at høre historierne bag," siger Pernille Sams.


Ikke alt kan købes for penge

Pernille Sams besøger i løbet af seriens ti programmer alle kroge af Danmark. Fra små strandhuse på Ærø til store slotte på Fyn. Til imponerende slægtsgårde i Jylland og herskabelige sommerhuse i Nordsjælland. Fælles for alle stederne er, at stederne har haft en stor betydning for den samme familie igennem flere generationer – og alle sammen er huse, som familierne aldrig kunne finde på at sælge.

"'Huse, der aldrig kommer til salg' er en programserie, vi er meget stolte af at sende på TV 2 Fri, fordi den indkapsler alt det, vi gerne vil repræsentere som kanal: Den handler om ægte og helt almindelige mennesker rundt om i hele Danmark, som har en særlig historie at fortælle. Den koncentrerer sig om de menneskelige aspekter af ens hjem og handler om relationer og historie fremfor boligindretning og designermøbler. Og så minder den os om, at alt heldigvis ikke kan købes for penge – at den menneskelige og følelsesmæssige værdi kan være større end den økonomiske," siger Peter Stovgaard, redaktør på TV 2 Fri.

'Huse, der aldrig kommer til salg' har premiere torsdag den 12. marts kl 20.40 på TV 2 Fri.


Foto: Liebhavermægler Pernille Sams rejser rundt i hele Danmark og besøger nogle ganske særlige huse og får den menneskelige historie bag. (Fotograf: Finn Hageman / TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002