Kontakt os






 

Anders Breinholt fra morgen til sen aften
Fredag 14. maj 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hver aften inden sengetid - fra mandag til torsdag kl. 23.15 - vil dagens historier og hovedpersoner blive taget under kærlig, ironisk og satirisk behandling på TV 2 af Anders Breinholt, kendt fra 'Go'morgen Danmark' og fra 'De sorte spejdere' i P3. Det nye late night-show, der får premiere til efteråret, markerer en klar opprioritering af den sene aften på TV 2.
"Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle lege og arbejde med den skæve og satiriske disciplin igen. Min tid på 'Go' morgen Danmark' har lært mig rigtig meget, og det har været en stor, sjov og ekstremt lærerig udfordring. Men nu glæder jeg mig til igen at kaste mig over den genre, jeg kom fra, og jeg er glad for at TV 2 har givet mig mulighed for at prøve kræfter med et program, som jeg længe har drømt om at lave," fortæller Anders Breinholt.

TV 2s programchef, Keld Reinicke, siger: "Anders Breinholt har i 'Go' morgen Danmark' udviklet sig til en interviewer, der med passion og humor formår at få interviewpersoner til at blomstre og vise deres bedste sider. Det talent vil vi gerne se endnu mere af i Anders’ kommende show."

Anders Breinholts nye daglige program vil blive sendt fra TV 2s studie på Københavns Hovedbanegård, hvorfra både 'Go’ morgen Danmark' og 'Go’ aften Danmark' bliver sendt. Det er således i kendte rammer, men i en helt ny sammenhæng, at Anders Breinholt vil få selskab af en kendt eller ukendt dansker som medvært.

"Programmet er den helt rigtige udfordring til mig lige nu, og jeg vil gøre alt for, at danskerne kan få sig et godt grin og måske endda få en lille overraskelse med i seng," fortæller Anders Breinholt.

Hvem der skal afløse Anders Breinholt, når han holder flyttedag fra morgen til sen aften, vil senere blive afgjort.

"Vi har længe arbejdet på en strategi, der skal forstærke vores sene aftenflade med nye danske programmer. Og vi er derfor stolte af at kunne præsentere en væsentlig oprustning med Anders Breinholts nye late night-show, som vi glæder os rigtig meget til," siger programchef Keld Reinicke.



Foto: Anders Breinholt (Fotograf: Henrik Ohsten, TV 2)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002