Kontakt os






 

VM på TvDanmark 2 = "Væmmeligt Meget" go' underholdning
Mandag 27. maj 2002
Af Karsten Jensen
 
TvDanmark 2s "VM underholdning" har absolut intet med fodbold at gøre. Stationen kalder det bare VM, som dækker over "Væmmeligt Meget go' underholdning" og er en opfordring til at kvinderne tager magten over fjernbetjeningen i hjemmene.
Sommeren i Danmark står i VMs tegn og nationen er delt i to. Nogle ser fodbold, mange gør det ikke. En nyligt offentliggjort Sonar-undersøgelse i Søndagsavisen viser, at hele 44 pct. af kvinder mellem 18-29 år mener, at der er for meget sport på tv, oplyser TvDanmark.

TvDanmarks administrerende direktør Jesper Lund siger: "Vi har et alternativt VM til de mange, der ifølge undersøgelsen ikke føler trang til at dyrke sport hele sommeren. VM på TvDanmark 2 er Væmmeligt Meget go' underholdning - en sommer, der er spækket med danske og udenlandske dokumentarer, film og serier i topklasse. Det er sikker scoring!", forsikrer han.

Det bliver med programmer som Voldsom Motorkraft (!), når der tirsdag den 28. maj er premiere på dokumentarserien Paris Dakar med Moltke-Leth. Man kan følge med bag kulisserne når den tidligere jægersoldat Nicolai og makkeren Søren Kjær kæmper for at gennemføre verdens hårdeste motorløb.

Samme aften står der VM - Vanskelige Mistanker - på programmet, når Warrick og hans kollegaer efterforsker en række svære sager i successerien C.S.I. Og så bliver der et gensyn med Supersælgerne, hvor Lisbeth Janniche er vært for en flok sælgere med ... VM ... "Vinder Mentalitet".

Seerne kan onsdag følge Virkelige Mennesker i 48 Timer med Christian Gundtoft, forfulgt af en stribe Virkelige Mord i den amerikanske dokumentarserie FBI Files. Sidst onsdag sendes Skadestuen hvor TvDanmark håber ingen får ... VM ... "Varige Mén" af deres skader.

Torsdag står der Vibrerende Maver (!) på programmet. Fat Club følger 10 svært overvægtige englænderes kamp for at tabe sig. Senere overlades skærmen til de Villige Misser (sic). Dernæst 4 Single Girls der lader et kamerahold følge deres jagt på drømmefyren i Londons pulserende natteliv. Som afslutning besøges de viljestærke Gilmore Girls i den lille by Stars Hollow i Connecticut, USA, hvor der byder på ... Varme Modsætninger.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002