Kontakt os






 

Flere værter på Voice TV
Fredag 22. oktober 2004
Af Karsten Jensen
 
Den purunge danske musik-kanal Voice TV er i fuld gang med at opruste programsiden – blandt andet med flere danske studieværter. Senest er sangerinden Lina Rafn blevet hyret som studievært. Hun kan ses i programmet ’Countdown DK’ mandag-torsdag.
Voice TV er i slutfasen i sin søgning efter en ny VJ (video jockey). I løbet af 14 dage er søgningen slut, og Dennis Johannesson, programchef Voice TV fortæller til tvnyt.com, at man nu er i slutfasen.

Voice TV har fundet de seks finalister, hvoraf kun en person bliver tv-vært. Finalisterne er af begge køn og kommer fra hele landet. Når søgningen via castingen er overstået forventer Dennis Johannesson at der skal ansættes endnu en VJ.

Sangerinden Lina Rafn er kendt fra techno-bandet Infernal og har nu været VJ på Voice TV i en måneds tid. Hun bestyrer programmet ’Countdown DK’ mandag til torsdag. Hun har i øvrigt lige gæstet stationens eget eftermiddagsprogram ’Planet Voice’, for at fortælle om sit band Infernals seneste udspil, forklarer programchefen til tvnyt.com.

Lina Rafns programmer er tema-countdowns, der fordeler sig som følger:

Mandag: ’Movie Mandag’. Lina har besøg af filmekspert Jeppe Bramming og der vises musikvideoer med musik fra filmsoundtracks.

Tirsdag: ’Tirsdags Takeover’. Lina har en kendt gæst med i studiet. Gæsten spiller sin egen top ti og der snakkes om de enkelte valg. Gæster hidtil har været Julie Ruggaard, Kate Hall og Johnny DeLuxe.

Onsdag: ’Radioaktiv Onsdag’. Lina har besøg af DJ Chriz fra The Voice radio. Han bestyrer ’Countdown DK’ på radioen og fortæller om listen og øvrige tiltag på radioen.

Torsdag: ’Trash Torsdag’. Sammen med dukken ’Keld’, viser Lina besynderlige videoer, som enten er meget dårlige eller bare så specielle at de sjældent vies andre steder. Dukken ’Keld’ lægger ikke fingre imellem når der kommenteres på det.

Foto: Lina Rafn i en optræden med sit band Infernal.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002