Kontakt os


 

Christian Fuhlendorff bliver vært på
'Husk Lige Tandbørsten'

Torsdag 28. juni 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Til efteråret vender 'Husk Lige Tandbørsten' tilbage på DR. En stribe mere eller mindre erfarne tv-værter har været igennem grundige skærmtest den seneste måned, fordi det kræver sin mand at lede otte store live-shows. Og nu er værten valgt - det bliver komikeren Christian Fuhlendorff.

Længe så det ud til at det skulle være Casper Christensens lærling, Emil Thorup, der skulle tage tandbørsten med på arbejde hver fredag, men DR har haft et es oppe i ærmet, skriver eb.dk.

Og han hedder Christian Fuhlendorff. Han er bl.a. kendt fra sitcom-serien Kristian, der blev vist på TV 2 Zulu i slutningen af 2009.

"Da jeg for et lille halvt år siden fik nys om at DR ville lave en ny omgang 'Husk Lige Tandbørsten', tænkte jeg: Fuck, ham der bliver vært på det, skal godt nok fylde nogle store OG frem for alt, høje sko ud. Så lige nu er jeg da spændt og en lille smule nervøs, men samtidig også glad for, at jeg har så store fødder og ikke er højere, så jeg kommer i det mindste ikke til at se underlig ud på scenen," siger Christian Fuhlendorff til eb.dk.

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, siger: "Fuhlendorff er en af de skarpeste komikere, vi har herhjemme. Han passer perfekt til formatet, og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvordan han kan føre det forrygende underholdningsshow videre."

Det er Casper Christensens produktionsselskab, Douglas Entertainment, der skal producere de otte programmer. Han siger:

"Christian har den timing, frækhed og sikkerhed på en scene, som er nødvendig for at navigere et program som ’Husk lige tandbørsten’ i havn. Han er et nyt bekendtskab for mange seere og ikke en gammel snegl, der trækker et kedeligt spor efter sig."


Foto: Christian Fuhlendorff. (Fotograf: Mike Nybroe)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002