Kontakt os






 

Charlies Hjertegalla fordoblede sidste års indsamlingsresultat
Mandag 1. oktober 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Resultatet af TV 2 Charlies direkte indsamlingsshow 'Charlie Hjertegalla' lørdag aften blev på 20 mio. kr., hvilket er mere end dobbelt så meget som sidste år.


'Charlies Hjertegalla' bød lørdag aften på en stribe populære kunstnere som Julie Berthelsen, Poul Krebs og Andreas Bo, da TV 2 Charlie for andet år i træk inviterede til indsamlingsfest til fordel for Hjerteforeningen. Aller-huset dannede rammen om showet.

"Årets Hjertegalla har overgået alle forventninger. Danskernes vilje til at donere penge har været overvældende, og vi har mere end fordoblet indsamlingsbeløbet i forhold til sidste år. Det har på alle måder været en fest, som oven i købet sker samtidig med, at TV 2 Charlie har indtaget rollen som Danmarks tredje største kanal," lyder det fra Maiken Wexø, TV 2 Charlies kanalchef.


Kendte støtter en god sag

Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim var ligesom sidste år værter, og i år fik de selskab af Peter Kær, der stod for at uddele aftenens præmier til de heldige seere.

Showet bød på både alvor og smil, og listen af optrædende var lang og talte blandt andre Big Fat Snake, Peter Belli og Lisbeth Dahl. Festen startede for alvor, da Julie Berthelsen åbnede showet med sangen 'Hele verden fra forstanden', og Lars Lilholt optrådte med sit nye nummer 'Det smukkeste jeg fik'.

Call-centret var ikke mindre stjernespækket, og en række kendte skuespillere, sportsfolk, tv-værter og musikere - såsom Anna David, Lotte Friis og Per Pallesen - tog imod seernes gavmilde donationer.


Hjertesagen berører os alle

Sidste år donerede virksomheder, organisationer og seerne hjemme i stuerne 8,45 mio. kr. til Hjerteforeningen i forbindelse med 'Charlies Hjertegalla'. Hjerteforeningens indsamlingschef Morten Jørgensen er meget tilfreds med årets indsamlingsbeløb på 10 mio. kr.

De indsamlede penge fra 'Charlies Hjertegalla' går i år til Hjerteforeningens arbejde med forebyggelse, patientstøtte og hjerteforskning inden for tre områder: hjertestop, kvinder og hjertekarsygdomme og børn med medfødte hjertefejl.


Foto: Værter på 'Charlie Hjertegalla' var Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim. (Fotograf: Per Arnesen, TV 2 Charlie)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002