Kontakt os






 

Docu-soap om jagten på drømmefyren
Mandag 15. september 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I den første sæson af 'Jagten på Drømmekvinden' blev Trista Rehn hele Amerikas darling og hun blev storfavorit til at ende som hvid brud med Alex Michel. Indtil næstsidste afsnit havde hun slået 23 kvinder af pinden, men blev til sidst selv vraget til alles store overraskelse. Nu er det Tristas tur til at vælge og vrage i 'Jagten på Drømmefyren' på TvDanmark 2.
Tristas skal vælge sin drømmefyr i den helt nye docu-soap, 'Jagten på Drømmefyren', som har premiere mandag den 22. september kl. 21.05 på TvDanmark 2.

"Man lever kun én gang. Hvorfor begrænse muligheden for at møde manden, der kan give mig dét, jeg drømmer mest om... Kærlighed og en familie", siger den eventyrlystne, 29-årige danser og børnelæge, Trista Rehn, der denne gang måske får opfyldt sit livs drøm.

Trista er værtinde ved et storstilet cocktailparty i Los Angeles, er. Hertil ankommer 25 attraktive og succesfulde singlemænd. Sidst på aftenen skal Trista udvælge og overrække en rose til de 15 mænd hun gerne vil lære bedre at kende. De af mændene, der accepterer rosen, flytter ind i et hus, hvor de skal bo, så længe det tager at vinde Tristas anerkendelse.

Kort tid efter at de er flyttet ind, fortæller programmets vært, Chris Harrison, at de inden længe vil modtage en videoinvitation fra Trista. Her vil hun invitere fyrene ud på dates i grupper af tre, for at de alle kan komme til at lære hinanden bedre at kende.

Første date er en festlig tur til Las Vegas, men turen udvikler sig ikke helt som Trista forventer det. Efter at have moret sig på et casino og i en bar, tager en af mændene Trista med på sit værelse til de andre fyres store forundren. Her lægger han absolut ikke skjul på, hvad han føler for hende. Men snart dukker de øvrige fyre dukker op på værelset og én af dem proklamerer, at han er forelsket i Trista.

Efter en dramatisk roseceremoni, hvor antallet af mænd falder drastisk, får Trista besøg af tre veninder, der skal råde og vejlede Trista til at vælge den rette.

Senere på året får også Jagten på Drømmekvinden 3 premiere på TvDanmark 2. Her møder seerne den 27-årige millionær Andrew Firestone, oldebarn af dækfabrikanten Harvey Firestone. Andrew er udset til at være den nye ungkarl med ret til at vælge den eneste ene blandt 25 smukke kvinder.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002