Kontakt os






 

Voice TV: MTV er grunden til vi lavede tv-station
Tirsdag 14. marts 2006
Af Karsten Jensen
 
I modsætning til MTV gør The Voice TV meget mere ud af musikken og fylder ikke i samme omfang programfladen ud med programmer der handler om ”alt mulig andet end musik”. Tvnyt.com har ringet til programchef Dennis Johannesson, The Voice TV, for at få en kommentar om hvorfor Voice TV ikke går MTV’s vej og fylder sendetiden op med ”alt andet end musik”. Svaret er ganske simpelt – Voice TV skal være ”radio med billeder”, lyder det fra Johannesen.
”Det, at MTV ikke spiller så meget musik mere er grunden til vi lavede Voice TV,” forklarer Johannesson. ”MTV spillede masser af fed musik i 80’erne men gik mere og mere over til at være en ungdomsskanal. Vi har selvfølgelig skelet til markedet og vurderet, at der var grundlag for en tv-kanal, der spiller masser af musik,” siger Johannesson og afslører, at det i mange år har været hans store ønske at starte en musik-tv-station.

”Jeg synes det fint, det MTV i dag laver, men vi konkurrer ikke med dem. Jeg har absolut intet imod MTV’s programflade. Ser man objektivt på det, er MTV ikke en konkurrent til Voice TV, da MTV jo nærmere lavere ungdoms-tv. MTV ligger mere i konkurrence med en kanal som TV 2 Zulu – vi krydrer vores indslag med musik, som vi også gør i radioen,” siger programchefen og fortsætter:

”Hvis vi eksempelvis vil se hvordan Karsten Jensen fra tvnyt.com bor, og finde ud af om han har en lækker kæreste, så snakker vi med ’ham’ i 3-4 minutter og afbryder snakken med den nye video med Madonna frem for at lave én lang udsendelse. Nøjagtig som vi gør i radioen,” smiler Dennis Johannesson, der glæder sig over, at Voice TV meget ofte popper op i fitnesscentre, spisesteder o.l. ”Det er da lidt sjovere at stå og lave workout til fed musik end til ’Crips’,” slutter han.

Læs mere:
http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=13090


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002