Kontakt os






 

Krimisommer på TV 2 Charlie
Onsdag 18. maj 2016
Af Redaktionen
 
TV 2 Charlie præsenterer i ni sommeruger en blanding af nye og velkendte krimiserier fra bl.a. Frankrig, Storbritannien og Danmark.
En af de faste traditioner på TV 2 Charlie er kanalens 'krimisommer', og den vender tilbage fra mandag den 23. maj i en fornyet udgave med nye og velkendte krimier mandag-fredag. Krimisommeren fortsætter frem til begyndelsen af august.


Krimiaftener fra kl. 19.40 - bl.a. med nyt fransk krimitilbud

Aftenens krimitilbud indledes mandag-fredag klokken 19.40 med den populære, britiske krimiklassiker 'Fornyet mistanke', hvor kriminalkommissær Sandra Pullock opklarer henlagte sager sammen med sit umage team.

Aftenens næste krimiserie sendes allerede klokken 20.40 - tidligere end de foregående år - og byder mandag på kriminalkommissærerne 'Scott & Bailey', der opklarer forbrydelser i Manchester.

Tirsdag præsenteres et helt nyt krimitilbud til seerne – serien 'Næse for mord' – og den er fra et af danskernes foretrukne sommerferielande, Frankrig. Den i hjemlandet så populære serie har vineksperten Benjamin Lebel i hovedrollen. Via sin store viden om de gyldne dråber, sin gode næse og de fintfølende smagsløg hjælper han politiet med at opklare forbrydelser.

I premiereafsnittet tirsdag den 24. maj skriver Benjamin Lebel på sin længe ventede vinguide, men midt i arbejdet bliver han afbrudt af politikommissær Barbaroux, der har brug for Benjamins fine næse. En seriemorder er løs, og ved alle ligene står et glas fyldt med vin samt 11 tomme. Med hjælp fra sin assistent, Virgile, og Matilde, leder af Lebels laboratorie, finder Benjamin spor, der fører dem til et mystisk slot, og Benjamins intuition og skarpe næse begynder så småt at samle brikkerne til puslespillet.


Dansk og britisk krimi

Onsdag byder TV 2 Charlie på hjemlige krimigåder, når journalisten Dicte Svendsen sætter jagten ind på at opklare forbrydelser i Aarhus og omegn I en genudsendelse af den seneste sæson 2, inden TV 2 i efteråret blænder op for nye afsnit af 'Dicte'.

Senere på sommeren byder Charlie på gensyn med TV 2's danske krimiklassiker 'Strisser på Samsø'.

Også torsdag aften er der kriminyheder i fladen, når TV 2 Charlie for første gang viser den britiske serie 'Den sidste detektiv'. I serien tildeles kriminalassistent Davies sager, som kollegerne ikke ønsker at beskæftige sig med, men som den stædige og vedholdende kriminalassistent arbejder hårdt for at løse.

Krimiaftenerne afsluttes fredag med en genganger og populær herre, nemlig krimiserien 'En sag for Frost', som kan opleves fra første sæson. Den jordbundne, men temperamentsfulde detektiv Jack Frost er beundret af sine kollegaer, men hadet af sine overordnede.


Eftermiddagskrimier – og underholdning lørdag og søndag

Hvis Charlie-seerne har lyst til endnu flere krimi- og dramaserier, er der også gode tilbud tidligere på dagen mandag-fredag. Det drejer sig om serierne 'Små og store synder', 'Kommissær Rex' og 'Murdoch-mysterierne'.

Lørdag aften byder på TV 2 Charlie på dansk underholdning og musik samt Danielle Steel-film, mens søndagene byder på gamle danske film samt gensyn med danske underholdnings- og reportageprogrammer fra TV 2 Charlie.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002