Kontakt os






 

’Pushing Daisies’ ny rost serie på Canal+
Tirsdag 5. februar 2008
Af Karsten Jensen
 
Ville man overhovedet ønske sig at kunne vække de døde til live? At det er et talent med komplikationer får seerne bevis på i den kritikerroste ’Pushing Daisies’, en tv-serie, som sammenlignes med Tim Burtons originale frembringelser. Den havde amerikansk tv-premiere for nylig og kommer til Canal+ om to dage, den 7. februar.
’Pushing Daisies’ er efterårets hidtil mest hyldede serie på den amerikanske sendeflade. Kritikerne mener, at Bryan Fullers dramakomedie tydeligvis er inspireret af instruktøren Tim Burton, og at den på unik vis blander absurd humor, romantik og vemod.

De klare farver understreger seriens egenart. Lee Pace spiller den unge Ned, og Anna Friel hans elskede Chuck. Som den forføreriske servitrice, Olive, ses Kristin Chenoweth, mens Chi McBride spiller den opfindsomme opportunist Emerson Cod. Swoosie Kurtz og Ellen Greene spiller Chucks tanter Lily og Vivian. De holder sig for sig selv og deler en kærlighed til gode oste.

’Pushing Daisies’ kommer fra Warner



Synopsis:

Siden han var barn, har Ned haft magiske kræfter, nærmere bestemt evnen til at vække de døde til live. Døde dyr og mennesker, visnede blomster og rådne frugter får nyt liv af hans helende hænder.

Men gaven har en bagside: anden gang han rører ved en genoplivet, sover denne ind - for altid! Og hvis han lader dem leve videre, dør en anden i stedet for. På grund af sit specielle talent er Ned en meget sky fyr, som kun har et nært forhold til sin hund, Digby.

Olive, som er servitrice på Neds spisested, The Pie Hole, vil gerne vinde hans hjerte, men han er svær at komme ind på livet af.

Privatdetektiven Emerson opdager Neds hemmelighed og overtaler ham til at genoplive myrdede mennesker længe nok til, at de kan nå at afsløre navnene på deres mordere.

En dag får Ned muligheden for at genoplive sin barndoms kærlighed, Charlotte "Chuck" Charles. Han nænner ikke at lade hende dø igen, så i stedet følger hun med til The Pie Hole, hvor hun hjælper til med at lave tærter samt løse mordgåder. Ned er lykkelig over at være blevet genforenet med sit livs kærlighed, men der er desværre den lille hage ved det, at han aldrig vil kunne røre ved hende...

’Pushing Daisies’ har dansk premiere på Canal+ First onsdag den 7. februar kl. 22.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002