Kontakt os


 

Efterårets programmer på TV 2
Torsdag 29. juli 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efteråret 2010 byder på TV 2 på nye programserier, populære og fornyede klassikere, live-tv både fredag og lørdag aften samt nye tiltag i den sene aftenflade. Seerne vil bl.a. kunne glæde sig til 12 nye afsnit af ’Lærkevej’, de nye programmer ’Hva' bruden ikke ved’, ’Restaurant i stuen’ og ’For fed til forsvaret’, nye sæsoner af ’Vild med dans’, ’Bingo Banko’, ’Stjernerne på Slottet’ og live-comedy samt dokumentarfilmen ’Armadillo’.

” Efterårsplanen er en ambitiøs plan, hvor det bl.a. handler om at bygge de nye hits, vi har skabt, op til at blive endnu stærkere. Efterårsplanen har f.eks. fokus på stærke live-programmer fredag og lørdag samt på nye programmer i den sene aftenflade. Og naturligvis byder TV 2 i efteråret på en god blanding af helt nye programserier og af de stærke klassikere, der løbende fornys,” siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

Seks helt nye programmer

TV 2 byder i efterårets primetime på tre nye programserier om mennesker i vidt forskellige situationer.

I 'Hva’ bruden ikke ved' tror giftelystne par, at de skal medvirke i et bryllupsprogram, hvor de får hjælp til drømmebrylluppet. Hvad de ikke ved, er, at de bliver skilt ad i tre uger, og at det nu er manden, der skal arrangere hele brylluppet – og bl.a. vælge brudekjolen.

'Restaurant i stuen' er et nyt program, hvor to par får et beløb og 30 timer til at skabe en restaurant i deres egen stue. Gæsterne betaler ikke for maden, men opfordres til at lægge dét beløb, de mener, maden og restaurantbesøget var værd. Det par, der får flest penge i kassen, vinder pengene og en rejse.

I 'For fed til forsvaret' tager B.S. Christiansen hånd om en gruppe unge mænd og kvinder, der – til deres store ærgrelse og sorg - har fået at vide, at de ikke kan bruges i forsvaret, fordi deres kroppe ikke egner sig til militærtjeneste. B.S. arbejder med deltagernes krop og psyke, og målet er, at de bliver erklæret egnet på en ny session.

Også i den sene aftenflade byder TV 2 på tre nye programserier: 'Natholdet', et nyt, satirisk late night-show mandag-torsdag med Anders Breinholt, hvor han - sammen med gæster - tager dagens historier og hovedpersoner under kærlig, ironisk og satirisk behandling.

I den sene aftenflade kommer også reportageprogrammerne 'Station 2: Politirapporten', 'Skagen amok' om den årlige og meget omtalte Hellerup-uge i Skagen, sportsmagasinerne 'Hutlihut' og 'LPS' samt nyhedsmagasinet 'Dags Dato'.

’Nyklassikere’ vender tilbage

TV 2 byder også på flere nyklassikere i efteråret. Blandt andet vender TV 2s successerie 'Lærkevej' tilbage med 12 nye afsnit. Det bliver vildere, friskere og sjovere, end det nogen sinde har været, lover seriens redaktør, Søren Frellesen. Søs Egelind er tilbage i storform og bliver i denne sæson snydt, så vandet driver, og hun får en ny - lidt for tørstig kæreste - spillet for fuld udblæsning af Kurt Ravn.

'Bingo Banko' er også klar til at genindtage de danske hjem med den største lørdagssucces på dansk tv i fem år, ligesom fredag aften igen byder på live-comedy i 'Live fra Bremen' og talkshowet 'Aloha!'.

Og så veder 'Stjernerne på Slottet' tilbage; denne gang med håndboldikonet Anja Andersen, skuespiller og tv-vært Christiane Schaumburg-Müller, tv-vært Hans Pilgaard, skuespiller Kim Bodnia og musikproducer Remee.

Dokumentarserien 'Ultimatum' vender også tilbage, og det bliver også til nye afsnit af 'Danmark ifølge Bubber'.

Ny omgang 'Vild med dans'

Efteråret byder også på underholdningsflagskibet 'Vild med dans' med nye kendte deltagere og med en ny kvindelig medvært til Claus Elming.

Klassikerne tæller også TV 2-successer som 'Hvem vil være millionær?', 'Station 2', 'Alarm 112', 'Liebhaverne', 'Desperate Housewives', 'Dagens mand', 'Operation X', 'TV 2 dok.' og 'Basta' i en fornyet udgave.

Tv-premiere på 'Armadillo'

På filmområdet byder TV 2 løbende på premierer, og en af de danske premierefilm bliver den roste dokumentarfilm 'Armadillo', der fortæller historien om unge soldater og deres mistede uskyld i krigen i Afghanistan.

Og endelig byder TV 2| Sporten bl.a. på tre EM-kvalifikations-kampe i fodbold, to udgaver af TV 2 Fight Night og fodboldfesten 'Dansk Fodbold Award 2010'.


Foto: Søs Egelind er tilbage i den nye sæson af ’Lærkevej’. (Foto: Per Arnesen)


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002