">



Kontakt os






 

Endnu et boligprogram på TV 2
Onsdag 23. januar 2013
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I en ny reportageserie - med premiere onsdag den 30. januar - følger TV 2 fire konkurrerende ejendomsmæglere i Valby. Og TV 2 beskriver Valby som "en benhård verden, hvor kampen om kunderne er nådesløs."

Boligmarkedet er presset, og nogle boligejere har tabt penge på deres nuværende bolig. Det betyder, at kunderne konstant forsøger at presse ejendomsmæglerne til at sætte en høj pris på deres bolig, men samtidig betale så lidt som muligt i salær.

For kunderne er det ofte meget svært at gennemskue, hvilken ejendomsmægler de skal vælge, hvilken salgsstrategi der er bedst, og om de skal tage den mægler, der sætter den højeste pris, eller om det blot er et salgstrick for at få boligen til salg.

I TV 2's nye reportageserie 'Boligrivalerne', der har premiere om en uge - onsdag den 30. januar - får seerne adgang til det aktuelle boligmarked, når de kommer helt ind bag ejendomsmæglerkontorernes pæne facader, hvor kampen om kunderne udspilles, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Men seerne får også viden om og et indblik i det aktuelle boligmarked set fra kundernes side. I hvert program kæmper fire ejendomsmæglere om at vinde dagens kunde, men kunderne er langt fra nemme og stiller høje krav, inden de beslutter sig.

"'Boligrivalerne' giver et unikt indblik i ejendomsmæglernes ægte arbejde, hvordan de gør alt for at udkonkurrere hinanden i kampen om de bedste boliger – alle tricks er tilladt. Hovedpersonen er den karismatiske Lars Elbæk, der kalder sig ’Kongen af Valby’ og bruger alle kneb, for at de andre ikke skal tage hans krone. Jeg glæder mig til, at serien løber over skærmen, og seerne kan følge med i mæglernes vilde kapløb om boligerne – og om det lykkes 'Kongen af Valby' at forblive på tronen," fortæller TV 2-redaktør Susanne Funder-Mikkelsen.

De fire mæglerfirmaer, der er med i programserien, er: Lokalbolig (Lars Elbæk), Danbolig (Kim Fischer), Estatemæglerne (Klaus Brødsgaard og Jesper Glerup) og Realmæglerne (Michael Engelbrecht)

'Boligrivalerne' sendes første gang onsdag den 30. januar kl. 20.35-21.05 på TV 2 - i øvrigt lige efter 'Liebhaverne' kl. 20.00-20.35.


Foto (forside) Tre af mæglerne fra TV 2's nye boligprogram 'Boligrivalerne': Jesper Glerup, Lars Elbæk og Kim Fischer.
(Denne side): Michael Engelbrecht, Klaus Brødsgaard, Jesper Glerup, Lars Elbæk og Kim Fischer. (Foto: Koncern / TV 2)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002