Kontakt os






 

Thomas Breinholt fra TV 2 til BLU
Tirsdag 2. september 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Thomas Breinholt forlader sin stilling som udviklingschef på TV 2 til fordel for produktionsselskabet Blu A/S, hvor han udover at skulle være udviklingschef og producent også bliver en del af Blus ledelse. Derudover har Blu tiltrukket endnu en kapacitet med stor tv-erfaring - nemlig Mads Lindemann der tidligere bl.a. har været chef for B&U i DR og senest har siddet som projektleder på DR Musik TV.
Blu er en del af den globale mediekoncern FremantleMedia og netop det internationale potentiale er en af grundene til, at Thomas Breinholt glæder sig til at tiltræde sin nye stilling som bliver en kombination af udviklingschef og producent.

"Jeg glæder mig helt vildt til at kunne pitche ideer til det internationale marked og til at blive en del af det daglige netværk. FremantleMedia har verdens største katalog af programformater og produktionsselskaber i over 40 lande, så mulighederne er legio," siger Thomas Breinholt.

Thomas Breinholt er idemanden bag en lang række programmer på TV 2, blandt andet store TV 2-succeser som 'Operation X' og 'Den Sorte Box' samt TV2´s nye serie 'Skolen'. Og mange af Thomas' andre ideer som 'Åndernes Magt', 'På Kanten af Verden' og 'Zulu Djævleræs' har allerede bevist sig internationalt.

Administrerende direktør og stifter af Blu, Henrik Hancke Nielsen er ikke i tvivl om, at det bliver et inspirerende og frugtbart samarbejde: "Thomas er en dygtig udvikler og hans erfaringer som redaktør indenfor dokumentar og factual entertainment styrker Blu til at blive stærkere indenfor de genrer, samtidig med, at det komplementerer de kompetencer, vi i forvejen besidder indenfor underholdning".

Udover Thomas Breinholt har Blu tiltrukket endnu en kapacitet med stor tv-erfaring. Mads Lindemann er pr. 1 september startet på Blu som producent og udvikler. Han kommer fra DR, hvor han bl.a. har været chef for B&U og senest har siddet som projektleder på DR Musik TV og stået i spidsen for bl.a. Melodi Grand Prix, 'MPG' og 'Boogie'.

"Udvikling af nye formater som kan sælges i hele verden er en vigtig forretningsdel for Blu, og derfor har vi brug for de bedste i branchen" afslutter Henrik Hancke Nielsen.


Arkivfoto: Thomas Breinholt


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002