Kontakt os


 

TV 2 Fri direkte fra Hjallerup Marked
Onsdag 25. maj 2016
Af Redaktionen
 
TV 2 Fri sender direkte fra Hjallerup Marked lørdag den 4. juni og krydrer dagen med nye programmer om loppefund til et godt formål og gensyn med 'Fantastiske fund'.


Danmarks største kræmmermarked, Hjallerup Marked, er et slaraffenland for krejlere. Hvert år gæster 200.000 mennesker den lille nordjyske by - på jagt efter et godt fund og den gode stemning.

Cecilie Hother, Peter Tanev og Lene Beier er på plads på græsset blandt hestehandlere og habengut og stiller flere gange i løbet af lørdagen skarpt på alt det, der sker på markedet. For Cecilie Hother er det helt særligt at være med som vært på eventen:

"Jeg glæder mig til en dag i min hjemstavn, Nordjylland. Til at mærke stemningen på Hjallerup, for selv om jeg er fra Nordjylland, har jeg aldrig været på Hjallerup Marked. Jeg har kun hørt om det, så derfor glæder jeg mig endnu mere. Vores hund Coco er faktisk fra Hjallerup, men jeg har besluttet mig for, at jeg skal undgå selv at købe noget med hjem, selv om det bliver svært," siger Cecilie Hother.


'Fund med et formål'

TV 2 Fris egen super-krejler, Kræmmer-Erik fra programserien 'Fantastiske fund', kommer også på Hjallerup. Han har taget designer Søren Vester under armen og besøgt musikerparret Sussi og Leo, skuespiller og operasanger Joachim Knop og kunstneren Kristian Von Hornsleth i deres private hjem for at finde ting og sager, som de sælger på Hjallerup Marked.

De to Fri-folk er i kamphumør, for selvfølgelig konkurrerer de om, hvem der sælger mest og bedst af det, de har fundet hos de kendte. Pengene fra salget går til et godt og velgørende formål, og nogle af de helt særlige fund bliver også sat til salg på Lauritz.com, så man som seer også har mulighed for at byde.


'Krejlerkongen' på kræmmermarkedet

TV 2 Fris loppequiz, 'Krejlerkongen', går også på græs og sender direkte fra Hjallerup Marked lørdag den 4. juni. Vært og auktionarius er som altid Lasse Rimmer, og han tager både hammer og holdkaptajnerne Annette Heick og Brian Mørk med til det nordjyske. Sammen med fire kendte danskere quizzer de om både dyre antikviteter og sjove loppefund.


Gensyn med genbrug

Denne lørdag i loppens tegn begynder allerede kl. 07.45 på TV 2 Fri, hvor der er gensyn med de engelske antikvitetshandlere i 'Det lille auktionshus'. Her følges hverdagen i Lots Road Auktionshus, der ligger i det eksklusive Chelsea i London. De mange antikke fund og nye værker tiltrækker både excentrikere, kendere og krejlere.

Seerne får også mulighed for at se Lasse Rimmer svinge hammeren i de populære 'Krejlerkongen'-programmer, hvor man kan se eller gense Søs Egelind og Andreas Bo som holdkaptajner. Og så er 'Fantastiske fund' og Kræmmer-Erik også på programmet denne dag, hvor man bl.a. kan se eller gense Kræmmer-Eriks tur til Bornholm.

De direkte udsendelser fra Hjalleup begynder kl. 15.10.


Foto: Cecilie Hother og Peter Tanev pakker bilen og tager til Hjallerup Marked lørdag den 4. juni, hvor de sender direkte på TV 2 Fri. (Fotograf: Daniel Stjerne / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002