Kontakt os


 


Mandag 31. marts 2003
Popstars er blevet til 'Flopstars'
Først var der eyeQ, så var der Jon og så var der ... ingen seere. Det konstarer Ekstra Bladet i dag om TV 2 Zulu's nye udgave af Popstars. I hovedudsendelsen tirsdag aften havde Popstars 36.000 seere. Men ugen før var der 48.000, og i premiereugen 96.000. I 2002, da Popstars blev sendt på TV 2, fulgte i snit 865.000 seere eyeQ-vinderne og de andre. Da Jon løb med palmerne, endte showet med gennemsnitlig 924.000 seere. (SHN)

Mandag 31. marts 2003
Irak: Britisk journalist fundet død på hotel
Den britiske tv-kanal Channel 4's korrespondent, Gaby Rodo, er blevet fundet død på et hotel i det nordlige Irak. Iflg. ITN har dødsfaldet ikke noget med krigshandlingerne at gøre, men skyldtes at fald fra hotellets tag. ITN mistede tidligere på måneden en journalist, Terry Lloyd, der blev dræbt i en ildkamp. To personer fra hans tv-hold savnes fortsat. (SHN)

Fredag 28. marts 2003
DR måske legitimt bombemål for Irak
Danmark er i krig og det indebærer, at særlige krigsbestemmelser fra straffeloven er trådt i kraft. Irak og irakiske statsborgere kan således rette bombeangreb mod militære danske installationer, og det vil være at betragte som straffri krigshandlinger. Professor i strafferet ved Københavns Universitet Vagn Greve siger til radionyt.com, at DR antageligt også ville kunne bombes af irakere. Selvom f.eks. Radiohuset og TV Byen folkeretsligt er at betragte som civile mål, vil det være svært at gøre gældende, da de allierede i krigen mod Irak netop har angrebet og bombet det irakiske radio- og tv's bygninger i Baghdad. Læs mere

Fredag 28. marts 2003
TV 2 Zulu kun digital fra den 1. juni
I dag kan TV 2 Zulu modtages både analogt og digitalt, men eftersom hele tv-markedet er på vej til at blive digitalt, bliver det analoge signal slukket med udgangen af maj, meddeler TV 2. Langt størstedelen af de danske husstande, som kan se TV 2 Zulu, modtager i forvejen kanalen via det digitale signal. Læs mere

Fredag 28. marts 2003
Stor interesse for DR Panelet
Rekrutteringen af personer til DR Panelet har stået på siden den 6. marts, og interessen for at være med i panelet har været overvældende med over 10.000 tilmeldte. Efter påske starter DR TV med at få kvalitetsvurderet de første programmer. Deltagere bliver udvalgt til den enkelte undersøgelse på baggrund af køn, alder, tv-sening og interesse for bestemte programtyper. Målet er, at alle der er med i panelet bliver brugt i mindst i en til to undersøgelser i løbet af et år. (SHN)

Fredag 28. marts 2003
Irak: Al-Jazeera ta'r føringen i Irak
Tv-stationen al-Jazeera fra Qatar hæver, at stationen har fået magten over dækningen af Irak-krigen, og det er iflg. stationen første gang at arabisk medier har fået overtaget i forhold de vestlige medier. Al-Jazeera har 8 tv-hold i Irak og er bl.a. den eneste nyhedskanal, der rapporterer direkte fra byen Basra. Læs mere

Fredag 28. marts 2003
Norge: NRK chef trækker sig
Direktør for NRK radio og tv Hans Tore Bjerkaas trækker sig tilbage fra 1. maj. Det skyldes iflg. radionytt.no personlige årsager, men siger samtidigt at det ikke har været let for NRK de seneste år. (SHN)

Fredag 28. marts 2003
Ingen krigsfilm på TV 2 pga. Irak-krig
TV 2's programflade er blevet systematisk ændret som følge af det USA-ledede angreb på Irak. "Vi har netop taget krigsfilmen 'Bravo Two Zero' af programmet. Den handler om en engelsk deling, der kommer i knibe under Golfkrigen i 1991. Nogle seere kan med rette føle sig skidt tilpas ved at se filmen nu, så vi udskyder den gerne", siger Michael Hansen fra TV 2 til Politiken. De kommende ugers programmer bliver i disse dage screenet for udsendelser, der kan associeres med krigen i Irak. (SHN).

Fredag 28. marts 2003
USA: Britney Spears med i populær tv-serie
Britney Spears har længe ønsket at få en rolle i 'Will og Grace', og nu ser det endelig ud til at lykkes for den amerikanske popstjerne. Men det bliver først engang til næste år og kun i en gæsterolle, skriver IMDB iflg. Ekstra Bladet. Spears har tidligere haft en mindre gæsterolle i 'Sex and the City'. (SHN)

Fredag 28. marts 2003
Måske alligevel TvDanmark i Svendborg
TvDanmark 2 nåede ikke at komme i æteren over Svendborg på ch. 43 inden fristen 1.marts, som omtalt på tvnyt.com den 6. marts. Men nu har foreningen Svendborg Lokal-tv, som står bag sendetilladelsen, meddelt nævnet at man vil kunne komme i gang til den 30.april. Læs mere

Torsdag 27. marts 2003
'Nikolaj og Julie' fortsættes til efteråret
På søndag vises 16. og foreløbigt sidste afsnit af DRs succes-serie 'Nikolaj og Julie'. Oprindeligt var dette afsnit tænkt som seriens sidste - men planerne er ændrede, så "Nikolaj og Julie" blot holder en pause. DR har valgt at forlænge serien med yderligere seks afsnit, som vises til efteråret. Serien har omkring 1.6 mio. faste seere. (SHN)

Torsdag 27. marts 2003
USA: Flest følger Irak-krig på Fox News
Den første Irak-krig var CNNs store gennembrud, men ved den nuværende krig mod Irak, er det CNNs ærkerival, Fox News, der har vundet slaget om seernes gunst, skriver nyhedsbrevet MediaGuardian. I Irak-krigens første fem dage har Fox, der ejes af Rupert Murdoch's News Corporation, haft 4 mio. seere dagligt - voksende op til 5.6 mio. om aftenen. Samtidigt har CNN kun haft et gennemsnit på 3.6 mio. seere, voksende til 4.4 mio. om aftenen. Erik Sørensen, præsident for MSNBC - der er 3. populæreste nyhedskanal i USA - udtrykker stor overraskelse over Fox News' store popularitet. Læs mere

Torsdag 27. marts 2003
DR journalister til Irak om et par dage
Mens både det norske og det svenske public service-tv har korrespondenter i Baghdad, har DR valgt - ud fra en sikkerhedsmæssig betragtning - ikke at have en mand i Baghdad. Nyhedsdirektør for DR, Lisbeth Knudsen, oplyser dog til Information i dag, at man fra DR regner med at sende korrespondenter ind i Irak i løbet af de næste par dage - bl.a. sammen med britiske og amerikanske tropper sydfra. "På den måde kommer de ikke i første bølge og situationen vil altså ikke være helt så farlig", udtaler Knudsen. (SHN)

Torsdag 27. marts 2003
Aftalt og ens krigsanalyse på DR og TV 2
Selv om DR og TV 2 har hver deres militærekspert i studiet - DR har Jens Claus Hansen og TV 2 har Dan Termansen - så er der ingen konkurrence om, at levere den bedste analyse. SE og HØR skriver i dag, at de to mødes hver morgen i Forsvarsakademiet, hvor de bliver enige om krigens stilling og aftaler en fælles analyse af situationen. "Termansen og jeg har et kanongodt forhold til hinanden", udtaler Jens Claus Hansen til ugebladet. (SHN)

Torsdag 27. marts 2003
Tv-station forlanger 100 kr. for et godt råd
På tv-stationen Kanal København er Palle Lundstrøm studievært på et nyt program, "Mellem to verdener / Clairvoyancetid" hver søndag kl. 16.00. For 100 kr. pr. opkald kan seerne komme direkte igennem til en professionel clairvoyant, som med sit klarsyn kan give gode råd om alt fra kærlighed til huskøb. Man kan læs mere på www.kanal-kbh.dk - klik "programmer". (EL)

1 2 3 4 5 6 7 8 [>]
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002