Kontakt os






 

Heidi Frederikke Sigdal forlader TV 2
Mandag 4. januar 2016
Af Redaktionen
 
Vært Heidi Frederikke Sigdal har valgt at opsige sin stilling hos sporten på TV 2. Hun har været på TV 2 siden 2006, og seerne kender hende bl.a. som vært på TV 2 Sportscenter og slutrunder i fodbold. Heidi Frederikke Sigdal har sidste arbejdsdag 31. marts 2016.


"Det har været en svær beslutning, som skulle lande rigtigt i maven, inden jeg var klar til at føre den ud i livet. TV 2 Sport er en ganske særlig størrelse. Den bedste arbejdsplads, jeg kan forestille mig. Det er derfor også med stor vemod, at jeg har besluttet, at jeg ikke længere skal være en del af dette fantastiske hold af mennesker, som jeg holder så meget af," fortæller Heidi Frederikke Sigdal iflg. TV 2 og fortsætter:

"Det har været et kæmpe privilegium for at mig at få lov til at være ombord på et af branchens mest søstærke skibe. Jeg er så ydmyg over alle de oplevelser, jeg har fået. Alle de fantastisk dygtige og dedikerede mennesker, jeg har haft glæden af at arbejde sammen med og lære af. Det har været en gave som journalist. Jeg forlader en redaktion med en enorm dynamik, stor professionalisme og medmenneskelighed. Og jeg kan kun sige tak for det hele."


Familie og fodbold

Motivationen for at sige op skal findes som en blanding af familieliv og faglig interesse.

"Når jeg så alligevel vælger at gøre det, er der jo også en grund. Jeg har to små børn og en familie, der har undværet mig i mange af deres vågne timer, fordi jeg har arbejdet med skæve arbejdstider i ni år. Og jeg har undværet dem. Når det alligevel har hængt sammen, er det fordi, jeg har været så privilegeret at få lov til at gå i dybden med den sportsgren, som betyder allermest for mig – nemlig fodbolden. Og jeg har været en del af det, jeg vil kalde Danmarks bedste landsholdsredaktion i hele min ansættelse på TV 2 Sport. I dag er det dog andre rettigheder, der gør TV 2 Sport til en kæmpe succes. Og fodbolden fylder ikke længere så meget på vores platforme. Derfor er det også det rigtige tidspunkt for mig at overlade banen til andre."

Det er endnu ikke afklaret, hvad Heidi Frederikke Sigdal rent arbejdsmæssigt skal beskæftige sig med fremover.


Foto: Heidi Frederikke Sigdal har opsagt sin stilling på TV 2 SPORT pr. 31. marts 2016. (Fotograf: Per Arnesen / TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002