Kontakt os






 

Ungdoms-tv i Århus
Tirsdag 21. august 2012
Af Karsten Jensen
 
Nyt samarbejde mellem Mediehus Aarhus og Århus Ungdommens Fællesråd giver ny platform for ungdomsforeninger i Århus til at fortælle deres historie.
Fra efteråret vil et nyt samarbejde mellem Mediehus Aarhus og Århus Ungdommens Fællesråd, ÅUF se dagens lys. ÅUF er gået i gang med at producere tv, og med hjælp fra Mediehus Aarhus vil det nye fjernsyn blive vist på blandt andet Aarhus Lokal-tv - ALT. Fremover vil ALT blive en platform, hvor ungdomsforeninger, der er medlemmer af ÅUF, kan fortælle deres historie.

”Det er vigtigt for os at styrke de foreninger, som er medlemmer hos os. Det gør vi blandt andet ved at give dem en stemme udadtil. Det kan både skabe mere forståelse og større interesse for de enkelte ungdomsforeninger i Århus,” siger Mia Egander Skov, formand for ÅUF.

Mediehus Aarhus ser netop dette samarbejde som en mulighed for at understrege sin egen rolle i Aarhus.

”Samarbejdet med ÅUF er blot en naturlig forlængelse af vores ønske om at hjælpe foreninger og organisationer med at formidle deres aktiviteter. ALT er århusianernes kanal – også de unges. Derfor er vi glade for, at vi nu får mulighed for at sende udsendelser og indslag fra ÅUF,” siger Søren Højlund Carlsen, leder og chefredaktør ved Mediehus Aarhus.

I første omgang vil det være frivillige fra Mediehus Aarhus, som skal hjælpe de unge ud over rampen med deres tv. Men med tiden skal de unge selv kunne varetage opgaverne.
”I fremtiden vil vi arbejde tættere sammen om at uddanne medlemmerne til selv at producere fjernsyn og radio, og jeg håber, at ÅUF får glæde af vores hjælp, viden og faciliteter,” siger Søren Højlund Carlsen.

Seerne vil komme til at opleve alt fra spejdere i Tivoli Friheden til emner som teambuilding med unge integrationsforeninger.

”ÅUF har mange forskellige ungdomsforeninger som medlemmer. Både ungdomspolitiske organisationer, spejdere, rollespillere – ungdomsforeninger, som ikke har sport eller kultur på dagsordenen. Derfor kan man som seer også forvente inspiration til nye oplevelser i Århus,” siger Mia Egander Skov.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002