Kontakt os


 

Puk Elgård er ny vært i 'Nybyggerne'
Onsdag 27. januar 2016
Af Redaktionen
 
'Nybyggerne' vender tilbage med en ny sæson onsdag den 3. februar kl. 20 på TV 2. Her konkurrerer fire par om at omdanne fire identiske råhuse i Farum til fortryllende boliger. Ny vært for programmet er Puk Elgård.


Der er virkelig noget på spil for de fire par, der medvirker i den nye sæson af 'Nybyggerne'. De flytter ind i fire ens rækkehuse i Farum og skal i løbet af halvanden måned forvandle den rå beton til en dejlig bolig, som hvert par skal sætte deres personlige præg på. De fire familier har 400.000 kroner til projektet, og vinderen løber med supergevinsten: Det hus, de selv har skabt - til en værdi af 3,4 millioner kroner.

Puk Elgård er vært og følger de medvirkendes strabadser, når de hver uge kæmper om at vinde ekstra penge til det samlede projekt. Ugekonkurrencen handler om at lave det bedste badeværelse, køkken, den bedste have osv. De to dommere, Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard, afgør hver uge, hvem der vinder de 20.000 kroner. I det sidste program, der bliver sendt direkte, bestemmer seerne via sms, hvilken familie der vinder konkurrencen og dermed drømmehuset.


Bare det var mig!

Puk Elgård er imponeret over deltagerne i 'Nybyggerne', der har knoklet på for at lave den bedst mulige bolig ud af deres hus.

"Jeg har været meget imponeret af deres gåpåmod. Det er et fuldstændig sindssygt projekt, de har kastet sig ud i. Som ugerne gik, blev de mere og mere slidte og trætte, men de holdt arbejdsmoralen og humøret højt. Det har jeg stor respekt for," siger Puk Elgård og fortsætter:

"Det var spændende at komme på byggepladsen og se, hvordan husene udviklede sig. Jeg skal ærligt indrømme, at da jeg så de ufærdige huse fulde af byggestøv og rå beton, tænkte jeg: Godt det ikke er mig. Men som tiden gik, begyndte jeg faktisk at tænke: Bare det var mig, for det, de lavede, var så fedt, og de blev så dygtige."

Udover at man kan følge 'Nybyggerne' på TV 2, er der også mulighed for at se programmerne på TV 2 Play. Her er der en uges snigpremiere på alle afsnit, og første afsnit ligger gratis på Play. Desuden kan man følge 'Nybyggerne' på tv2.dk og på Facebook, hvor de fire par, der deltager, har hver deres Facebook-side.


Ny vært og nye dommere

Da TV 2 første gang sendte 'Nybyggerne' i efteråret 2013 var det med Peter Ingemann som vært og dommerholdet bestod af Liselotte Lyngsø, Louise von Linstow og Brian Hagge.

Både vært og dommerhold er denne gang udskiftet. Som nævn er Puk Elgård den nye vært og de to nye dommere er Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard.


De fire par i 'Nybyggerne er:

Christel og Johan fra Helsingør

Parret i gult hus er begge 34 år. De bor normalt i Helsingør og har tilsammen tre børn. Johan er praktisk og vild med planlægning, mens Christel er kreativ og spontan. Parret drømmer om at skabe et hjem, hvor hele familien kan være sammen.

Lise og Michael fra Aalborg
Det nordjyske par i blåt hus er det yngste par i 'Nybyggerne'. De er blot 20 og 22 år, men på trods af deres unge alder er de meget ambitiøse og sikre i deres stil. Michael er en dygtig tegner, og Lise eksperimenterer med at sy, lave smykker og designe møbler.

Manne og Frederik fra Nørrebro i København
Grønt hus, som består af Manne, Frederik og deres hund Badu, bor normalt i en lejlighed på Nørrebro. Det har altid været en stor drøm for det unge par at bygge et hus. De har begge store temperamenter og går meget op i indretning, men har ingen idé om, hvordan man starter en byggeproces.

Rikke og Peter fra Aabenraa
I rødt hus bor Rikke og Peter fra Aabenraa med deres tre børn. Peter er handyman med stort H, mens Rikke står generelt for indretningen. Parret er ikke altid enige om stilen, og Rikke får som regel sin vilje. Udover at bygge et hus skal Rikke og Peter undervise deres børn, som er taget ud af skolen under optagelserne.


Foto: Puk Elgård er ny vært i 'Nybyggerne', hvor fire forskellige par flytter ind i fire identiske huse i Farum. Her konkurrerer de om at omdanne de simple råhuse til fortryllende boliger, og vinderen løber med gevinsten: Det hus, de selv har skabt. (Fotograf: Henrik Hammel/ TV 2)

Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002