Kontakt os






 

Jeppe Nybroe midlertidig vært på TV-avisen
Fredag 21. april 2006
Af Karsten Jensen
 
Jeppe Nybroe - DR Nyheders krigsreporter, rejsende udlandskorrespondent til verdens brændpunkter og reporter ved store nationale begivenheder - har sagt ja til at afløse som studievært i TV-avisen hen over sommeren.
Normalt oplever seerne Jeppe Nybroe iført skudsikker vest i en af verdens krigszoner. Eller iført jakke og slips, når der skal rapporteres fra store nationale begivenheder - kongelige eller politiske.

I løbet af sommeren vil seerne lære Jeppe Nybroe at kende fra en ny side. Den erfarne reporter har sagt ja til at afløse som vært på TV-avisen i en tre måneders periode hen over sommeren.

”Det kan godt være strabadserende at rejse rundt i alle mulige og umulige dele af verden, men jeg opfatter det som mindst lige så udfordrende at skulle kaste mig ud i en helt ny rolle som studievært”, siger Jeppe Nybroe, der begynder i sit nye job midt i maj.

Jeppe Nybroe er uddannet journalist og har siden sin ansættelse i DR i 1999 arbejdet som reporter og tilrettelægger både på Nyhedsmagasinet, Kriminalmagasinet, Søndagsmagasinet og på indlandsredaktionen. Han har været live-reporter ved Folketingsvalg, store begivenheder i Kongehuset, præsidentbesøg m.m. Og de senere år har han været rejsende udlandskorrespondent ved krig, naturkatastrofer og breaking news ofte i Mellemøsten.

”Jeppe har en fantastisk gennemslagskraft og usædvanligt gode kommunikationsevner. Præcis det, der kendetegner en god studievært. Derfor er jeg meget glad for, at Jeppe har sagt ja til værts-jobbet på TV-avisen”, siger Henrik Keith Hansen, nyhedschef på TV-avisen.

Efter sommer-vikariatet som tv-a vært vil Jeppe Nybroe være tilbage på DR Nyheders udlandsredaktion klar til nye reportagerejser til verdens brændpunkter.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002