Kontakt os






 

Big Brother skal på afstand siger Sissal
Fredag 14. november 2003
Af Karsten Jensen
 
”Det er pragtfuld at være ude, men også mærkeligt. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg havde bare klart på fornemmelsen, at det var mig, der ville ryge ud af Big Brother”, siger Sissal ovenpå afstemningen i går til tvnyt.com. Samtidig siger hun, at oplevelsen har været den største i hendes liv.
”Det er da ærgeligt jeg ikke kunne få lov til at blive de sidste 14 dage i huset, men jeg har aldrig gået efter millionen”, erklærer en fattet og træt Sissal. ”Nu er jeg ude og det er jeg lykkelig over og nu skal jeg se nogle af de personer jeg har savnet. Huset har helt klart givet mange gode oplevelser. Den største oplevelse må nok siges at være at møde Johnny Logan. Tænk at få sådan en lille intim og privat koncert”, lyder det fra den unge udstemte færing. Sissal har da også haft nogle knap så positive oplevelser:

”Det værste var savnet fra ’dem derude’, men ellers må jeg nok sige, at opgaven hvor vi var bundet i lænker har været den mest grænseoverskridende oplevelse.”

Sissal er bekendt med avis-skriverierne om hendes mulige graviditet: ”Det er da nogen forfærdelige kedelig rygter. Jeg forstår slet ikke hvordan de opstår og hvor de kommer fra. Normalt gider jeg slet ikke kommenterer på sådan noget. Jeg forstår det ikke”, siger hun. Sissals tonefald ændrer sig til glad, idet hun afslører overfor tvnyt.com, at hun ikke er gravid: ”Det er jeg altså ikke. Der er ikke noget om det”.

Sissal fortæller til tvnyt.com, at hun er meget ked af, at nogen har fået den opfattelse, at hun har leget med Roberts følelser. ”Det har jeg altså ikke”, siger hun og taler videre: ”Jeg har måske nok i starten fornægtet mine egne følelser, fordi jeg var bange for at blive for følelsesmæssigt involveret, men jeg har lige fra starten været vild med ham. Jeg har mange STORE følelser for Robert”, siger hun. ”Robert er manden jeg helt klart gerne ser mig selv sammen med resten af livet”, afslører hun på spørgsmålet om alvoren i Roberts frieri. ”Jeg er vild med Robert”, bekender hun.

Sissal er klar over, at det har været hårdt for de andre at se på kæresteparet og erkender, at det har fyldt meget i huset, særligt når der ikke er så mange beboere tilbage: ”Jeg er ked af, at de andre ikke har sagt mere til os. Jeg synes jeg kraftig har pointeret, at de skulle sige til os, hvis vi blev et problem.”

Hvem, der vinder har Sissal ikke noget endegyldigt bud på, men ser gerne en finale mellem Razz, Johnny og Robert eller en finale mellem Razz, Johnny og Tania.

”Nu skal jeg have Big Brother på afstand for det har fyldt utrolig meget. Det er lige som om det ikke er sivet ind endnu, at jeg er færdig med showet. Når jeg har fået det på afstand skal jeg da klart se alle udsendelserne og følge med i de sidste udsendelser” slutter hun.

Sissal har tidligere arbejdet som bartender og tjerner og på mandag vil hun gå ned i Netto og høre om ikke de mangler en kassedame: ”Jeg skal bare ud og arbejde – hurtigt”, lyder den sidste kommentar til tvnyt.com.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002