Kontakt os


 

BSD bliver til Teracom
Torsdag 27. januar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det sidste formelle skridt i Teracoms køb af Broadcast Service Danmark (BSD) tages i dag med et navneskifte. BSD tager navn efter Teracom-koncernen og bliver til Teracom A/S. Dermed forsvinder BSD-navnet sammen med den æra, hvor selskabet i 10 år var ejet af DR og TV 2.
"Vi er glade for med navneskiftet at fuldbyrde Teracoms køb af BSD. Det markerer, at vi har skabt en stor og stærk, nordisk koncern, og at vi i betydelig grad har styrket vores position på hele det nordiske marked," udtaler Teracoms koncernchef, Crister Fritzon.

Også Finn Søndergaard, adm. direktør for Teracom A/S, glæder sig over med navneskiftet at være blevet en fuldgyldig del af Teracom-koncernen.

"Det skaber helt nye muligheder for udviklingen af det gamle BSD, nu Teracom A/S. Teracom-koncernen har i forvejen et nært samarbejde med alle betydende televirksomheder i Norden, og det vil i høj grad komme os i Danmark til gavn," siger Finn Søndergaard.

At Teracom-navnet nu erstatter Broadcast Service Danmark er en helt naturlig følge af, at Teracom i stigende grad fokuserer både på broadcast og på netværkstjenester eksempelvis ved levering af tv-signaler via den danske fibernet-infrastruktur.

Netværkstjenester som dem Teracom udbyder er under hastig udvikling og internt i koncernen findes betydelig kompetence og erfaring, som kan udnyttes til at opnå den bedste effektivitet og samordning i Teracom-virksomhederne til gavn for kunderne, lyder det videre i en pressemeddelelse fra Teracom.

"Teracom i Danmark vil i de kommende år være optaget af at søge vækstmuligheder, og her er især tele- og netværkstjenester et oplagt marked at tage nye opgaver på. Og ved at være en del af Teracom-familien får Teracom i Danmark en helt ny mulighed for at etablere sig i et nyt marked," forklarer Finn Søndergaard.

Teracom overtog formelt BSD den 1. oktober 2010.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002