">



Kontakt os






 

Nyt ungdomsprogram på 7'eren
Torsdag 18. april 2013
Af Stig Hartvig Nielsen
 
En lækker lejlighed i København danner rammen om 7’erens nye og eksperimenterende ungdomsprogram med titlen '#1tv". Programmet laves af Casper Christensens produktionsselskab Douglas Entertainment og sendes første gang onsdag den 1. maj kl. 20-22.

Tv til unge har altid stået for skud, når kritikerne, og ikke mindst de unge selv, vurderer kvaliteten af programmer, der er lavet til de unge af de ældre. Nu tager 7’eren - iflg. en pressemeddelelse fra SBS TV i dag - bladet fra munden og overlader sendetiden til, hvad SBS kalder verdenshistoriens hidtil mest forkælede generation, de danske unge. De får nu muligheden for at lave deres helt eget tv-program #1tv.

SBS' tv-kanal 7’eren beskrives som en legeplads, hvor der er plads til nytænkning. Det er her at nye og uprøvede talenter kan få lov at udfolde sig.

”Ungdoms-tv bliver ofte kritiseret af de unge selv, så nu har vi tænkt os at sige: 'Hvis I synes det er så dårligt, så må I sgu lave det selv!'. I maj overlader vi derfor sendefladen til fire unge, upolerede talenter. Nu er det dem, der bestemmer. #1tv er ikke et reality program, hvor intrigerne dyrkes. #1tv er et sammenhold, hvor målgruppen tages seriøst og værterne er i øjenhøjde med seeren. Det er live, det er anderledes og det bliver interaktivt. For som altid på 7'eren, så er digital interaktion med vores seere i højsædet", siger kanalchef for 7’eren Nanna Schultz.

De fire udvalgte unge skal - i samarbejde med redaktionen og resten af Douglas teamet - være med til at skabe det unikke indhold, der beviser, at det er dem der har magten.

#1tv vil være åben for spørgsmål og svar, når unges problemer, tanker, følelser, musik og humor, bliver udfordret og diskuteret uden filter, skriver SBS videre. #1tv vil også være aktive på Instagram, Twitter og Facebook.


De fire værter er:

Kaspar Rachlin - 22 år, søn af Dan Rachlin og fra København. Han har læst STX uddannelse på Niels Broch og producerer nu musik.

Jakob Stein Pedersen - 20 år, fra Nordsjælland og bor nu på Nørrebro i København. Arbejder i Lagkagehuset. Tidligere ungdomsprofessionel fodboldspiller i Nordsjælland.

Julie Wester - 21 år og født og opvokset på Christiania. Skuespiller og kendt fra 'Tempelriddernes Skat I,II,III', 'Se min kjole' og novellefilmen 'En forelskelse'.

Theo Bat Schandorff - 22 år, fra Fyn, men bor i København. Dyrker det kreative - og elsker film, kunst og mad.


Live tv

#1tv bliver sendt live fra en lejlighed på Strøget ved Kongens Nytorv i København hver aften mandag til fredag fra kl. 20.00 til 22.00 på 7’eren. Og både musikere, skuespillere, politikere, komikere og værternes egne venner vil kigge forbi.


Foto: Kasper Rachlin, Jakob Stein Pedersen, Julie Wester og Theo Bat Schandorff. (Fotograf: Krestine Havemann)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002