Kontakt os






 

'Familien Danmark - helt privat' på TV 2
Onsdag 18. marts 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I en ny programserie går TV 2 tæt på familielivet hos tre modige familier. Det er fra mandag den 23. marts kl. 20.50.


Tre modige familier inviterer seerne med helt indenfor - lige der, hvor både kærlighed og konflikter får frit spil, og hvor der ingen mulighed er for at lægge et glatpoleret filter hen over billederne.

I 'Familien Danmark - helt privat', der har premiere mandag 23. marts kl. 20.50 på TV 2 og TV 2 Play, følger serien de tre familier, der døgnet rundt i en hel uge har haft 16 ubemandede kameraer til at filme. Optagelserne giver iflg. en pressemeddelelse fra TV 2 et hudløst ærligt billede af, hvordan det er at være børnefamilie i dagens Danmark, når hverdagens situationer og livets dilemmaer skal tackles.

"For første gang på dansk tv er der lavet optagelser i private hjem med fastmonterede kameraer i alle rum. Aldrig før er vi kommet så tæt på familiers indbyrdes stridigheder og varme følelser for hinanden - lige fra krigszonen i børneværelset til forældrenes første reaktion, når teenagerne chokerer. For hvad gør vi som forældre, når den ene teenager er taget i at ryge, mens den anden har kørt spritkørsel? Hvordan håndterer vi, at ens barn føler sig udenfor i familien? Og hvordan reagerer man på hysteriske små søskende? Det er det, vi får lov til at opleve hos tre af Danmarks modigste familier, og spørgsmålet er jo, hvordan vi selv ville håndtere de situationer, som de bliver sat i," siger TV 2-redaktør Mikkel Dyrting.


Tre modige familier

De tre familier, som TV 2 følger tæt i 'Familien Danmark - helt privat', er tre vidt forskellige familier. Den ene er en kernefamilie, den anden en sammenbragt familie og den tredje er både og. Men fælles for dem alle er de situationer, de bliver stillet overfor i hverdagen, lige fra forældrene, der på bedste vis forsøger at håndtere de udfordrende teenagere til søskende - store som små - som ikke altid elsker hinanden lige højt. De tre familier gennemgår de samme udfordringer i livet som alle os andre, og det er utroligt lærerigt og givende, mener TV 2-redaktør Mikkel Dyrting. Han siger:

"Det er som at sætte et spejl op foran ens eget liv, og derfor kommer man til at tænke over, hvordan man selv handler og agerer i det, vi kalder familielivet."



Foto: Familien Rank fra Hvidovre. Fra venstre: Gustav (søn, storebror til Asta og Sigrid), Thomas (far), Christina (mor), Sigrid (tvilling til Asta), Asta (tvilling til Sigrid). (Fotograf: Claudia Dons/TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002