Kontakt os


 

Ny app gør livet lettere for sommerhusejere
Torsdag 23. juli 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Viasat er klar med ny app til de kunder, der har et sommerhusabonnement hos tv-leverandøren. Dermed er det slut med at ringe eller skrive til Viasats kundeservice for at åbne og lukke for sit signal – fremover kan det klares med ganske få klik i den nye app. Den første af sin slags.
I disse uger slår mange deres sommerfolder i det danske sommerhusland. Og selvom et sommerhusophold især er forbundet med ønsket om masser af aktiviteter udendørs, så bliver der også set tv.

Det ved tv-distributøren Viasat, der tilbyder særlige tv-pakker til sommerhusfolket, hvormed der gives mulighed for at slukke og tænde for signalet på uge- og dagsbasis, så man kun betaler for den tid, man faktisk opholder sig i sommerhuset. Men det har hidtil krævet en opringning eller en mail til kundeservice hver gang for at få åbnet for signalet i sommerhuset. En lidt besværlig proces, som Viasat nu har gjort noget ved - i og med introduktionen af en sommerhus-app, så sommerhuskunderne fremover kan 'gøre det selv'.

"Vi forsøger konstant at gøre det endnu nemmere at være Viasat-kunde. Og derfor lancerer vi nu en app til de mange sommerhusbrugere, så de selv kan styre lige præcis, hvor og hvornår de vil åbne for deres signal frem for at skulle være afhængig af en ekspedition i kundeservice. Vi har i forvejen markedets suverænt mest fleksible sommerhusprodukt, som man kan tænde og slukke fra den ene dag til den anden, og med introduktionen af sommerhus-appen kan vi nu også tilbyde markedets mest brugervenlige produkt," fortæller Christian Hoffmann, Produktdirektør hos Viasat A/S og fortsætter:

"Man logger ind på appen med kort- og postnummer, og så er det ellers bare at aktivere signalet. Ganske få klik senere er købet gennemført, og signalet åbnes efter få minutter. Det bliver ikke nemmere."


Hvem kan benytte Viasat sommerhus-app

For at benytte appen skal man have en af Viasats sommerhus-tv-pakker – 'Viasat Fritid' eller det nye 'Total Fritid', der giver mulighed for at åbne og lukke for signal fra dag til dag.

Viasat sommerhus-app er gratis at hente og bruge. Appen bliver tilgængelig til smartphones til Android (kompatibel med Android 4.1 eller nyere) og Apple (kompatibel med iOS 8.0 eller nyere på iPhone). For at finde appen skal man søge efter 'sommerhus' eller 'viasat' i App Store eller Google Play. Appen kan ikke hentes til iPads eller andre tablets.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002