Kontakt os






 

'Lost Girl' - ny fantasyserie på TNT
Onsdag 29. august 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
'Lost Girl' er blevet rost som en nyskabende fantasyserie, der har mange ligheder med kultserien 'Buffy - the Vampire Slayer' - bl.a. pga. de to seriers humor og seksuelle referencer. Første sæson af 'Lost Girl', hvis tredje sæson er ved at blive optaget, bliver vist på TNT fra den 2. september.

Lost Girl handler om den smukke og karismatiske Bo, der er vokset op som en helt almindelig pige, men lidt efter lidt indser, at hun er alt andet end normal. Da Bo opdager, at hun er en 'succubus', en overnaturlig skabning, som lever af menneskelig energi, begynder hun at kæmpe for at få kontrol over sine kræfter og finde frem til sandheden om sin mystiske baggrund.

Bo slår sig sammen med den dygtige tricktyv Kenzi. Sammen starter de et detektivbureau, hvor de hjælper folk i nød, mens Bo prøver at finde ud af, hvem hun i virkeligheden er.

Efterhånden som Bo begynder at forstå, hvordan hendes liv hænger sammen med Fae-verdenen og striden mellem de to førende klaner, bliver det sværere og sværere for hende at forholde sig neutral. Samtidig er hun på kollisionskurs med sin mørke og problemfyldte fortid – og på vej mod en usikker fremtid.

Bo spilles af Anna Silk, som har været med i film som 'Breakfast with Scot', 'Do Not Bend', den guldpalmenominerede 'Where the Truth Lies' (Kevin Bacon, Colin Firth) og George Clooneys prisbelønnede 'Confessions of a Dangerous Mind' (Drew Barrymore, Brad Pitt, Julia Roberts, Michael Cera) og serierne 'The Ghost Whisperer', 'Being Erica' og 'Billable Hours'.

I de andre roller ses bla. Ksenia Solo som Kenzi, Bos storbyvante makker, og Kris Holden-Ried som Dyson, Bos udkårne.

Den 2. september har 'Lost Girl' premiere på TNT, hvor serien gennem hele efteråret vises hver søndag kl. 21.00. Serien blev første gang sendt i USA i foråret, og tredje sæson er lige nu ved at blive produceret.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002