Kontakt os






 

Vild med Dans vender tilbage
Fredag 1. juli 2005
Af Karsten Jensen
 
Værterne Andrea Elisabeth Rudolph og Peter Hansen er klar til en ny omgang af det populære underholdningsshow, hvor kendte danskere slider danseskoene op i konkurrence om at vinde seerne og dommernes point.
”Det var en utrolig oplevelse at lave Vild med Dans i foråret. Både deltagerne og seerne engagerede sig helt vildt i konkurrencen, og det skabte et fantastisk program. Jeg kan love at den nye sæson bliver mindst lige så funklende og forrygende med nye, modige kendte på dansegulvet, overraskelser i dommerpanelet og på scenen”, siger TV 2-redaktør Gitte Madsen.

Som noget nyt sender TV 2 i efteråret Vild med Dans hver fredag kl. 20 og der arbejdes også på at lave en ny spændende udgave af ekstraprogrammet Vild med Dans – trin for trin. Første omgang af Vild med Dans blev sendt lørdag aften i prime-time og havde ganske flotte seertal – særligt af en lørdag aften.

Tæt på en million seere fulgte hver lørdag forårets udgave af Vild med Dans, hvor Sofie Stougaard, Marianne Florman, Stine Stengade, Mia Lyhne, Jesper Skibby, Klaus Bondam og Erik Peitersen overskred deres grænser og dansede sig gennem de mange træningstimer.

Vinderne blev Mia Lyhne og hendes dansepartner Thomas Evers Poulsen. Finalen blev set af over 1.3 millioner seere, og programmerne skabte en ny trend, hvor danseglade danskere strømmede til danseskoler over hele landet.

Den danske danser Charlotte Jørgensen er en af finalisterne i USA’s udgave af Vild med Dans. ”Dancing with the Stars” bliver set af 15 millioner seere, og finalen sendes onsdag den 6. juli på tv-stationen ABC.

Vild med Dans-dommer Jens Werner har danset mange turneringer med Charlotte Jørgensen, og de har blandt andet vundet VM i standard sammen.

”Jeg synes det er fremragende, at Charlotte gør så meget ved sin dans, at hun kommer med i ”Dancing with the Stars”. Jeg er sikker på, at det opfylder en af hendes drømme, og jeg ved, at hun er god til både dansen og det at lære fra sig. Og det skal man kunne, når man deltager i programmer som Vild med Dans”, siger Jens Werner. Hans kompetente og pædagogiske evner som dommer, kan seerne opleve igen til efteråret.

Charlotte Jørgensens danspartner er skuespilleren John O’Hurley, som mange kender som Elaines chef i den amerikanske komedieserie ”Seinfeld”, og hun har bl.a. undervist Richard Gere, så han satte fødderne rigtigt i forårets dansefilm ”Shall We Dance”.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002