Kontakt os






 

Danish Music Awards til DR
Torsdag 8. juli 2004
Af Karsten Jensen
 
DR og pladeselskabernes brancheorganisation, IFPI Danmark, har netop indgået en samarbejdsaftale, som betyder, at Danish Music Awards (DMA) fremover samler alle sine medieaktiviteter hos DR i forbindelse med, at den danske musikbranche fejrer sig selv og sætter fokus på den danske musik.
"Fra IFPI's side ønsker vi at understøtte mangfoldigheden i dansk musikliv, hvilket er helt i tråd med DRs egen målsætning. Vi har i højere grad ønsket et samlet udtryk på både radio, tv og online, som ikke alene sikrer kvaliteten og seriøsiteten i formidlingen af dansk musik, men som også udtrykker den genremæssige bredde og musikalske dybde," siger formanden for IFPI Danmark, Michael Ritto.

Han understreger, at branchen i forvejen samarbejder med DR om andre DMA-priser inden for klassisk musik, folk og jazz. Derfor er DR et både logisk og fornuftigt valg, mener IFPI Danmark-formanden.

Radiodirektør Leif Lønsmann fra DR finder det både glædeligt og naturligt, at IFPI har valgt at samarbejde med DR om musikprisuddelingen i fremtiden.

"DR og musiklivet er kulturpolitiske tvillinger, og det er glædeligt - og naturligt, at vi sammen løfter én af dansk musiklivs største manifestationer. Med DR som partner kommer begivenheden ud til millioner af danske radiolyttere på P3," siger radiodirektøren.

Også DR 1-chef Lars Grarup er glad for, at det er lykkedes at få aftalen i stand.
"Vi har i forvejen de store musikalske begivenheder som 'MGP' - De unges Melodi Grand Prix og det danske Melodi Grand Prix. Når vi nu også får DMA, sikrer vi os så at sige den sidste sten i samlingen for at kunne være bredt dækkende med musik på tv. Vores ungdoms-musikprogram 'Boogie' dækker jo de fleste af de genrer, der er repræsenteret ved DMA, og det giver os en fantastisk mulighed for at lægge op til og følge op på den største begivenhed i dansk musikliv," siger han.

Tidligere har The Voice været mediepartner på radiosiden mens TV 2 har bragt billederne.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002