Kontakt os






 

TV-A chef beklager intern mail
Tirsdag 19. december 2006
Af Knud Hyllested
 
TV-Avisens chef har udsendt en beklagelse af den interne lykønskningsmail, som hans redaktionschef rundsendte efter meddelelsen om Lars Barfoeds afgang.
Den mail, som redaktionschefen på TV-avisen, Anders Kappel, sendte til sine medarbejdere efter meddelelse af, at Lars Barfoed var trådt tilbage, og hvor han udtrykte et stort til lykke til Kontant-redaktionen for at have gravet historien om utilstrækkelig fødevarekontrol frem og ifølge Berlingske Tidende skrev, at hvis ikke Kontant ”havde bidt sig fast”, så ville Lars Barfoed ikke være tvunget til at meddele sin afsked hos ”dronningen på en regnvåd torsdag”, skal absolut ikke opfattes som en fejring af Familie- og Forbrugerministerens afgang, skriver TV-Avisens chef, Henrik Keith Hansen, i en pressemeddelelse. ”Jeg beklager, hvis mailen kan misforstås og skabe tvivl om DR’s uafhængighed,” siger TV-Avisens chef. ”Jeg vil gerne understrege, at det aldrig er TV-Avisens eller DR’s opgave at vælte en minister.”

Mailen afstedkom betydelig kritik både internt i DR og blandt politikere. Medarbejdernes repræsentant i bestyrelsen, Mogens Rubinstein siger til Berlingske Tidende, ”Vi er budbringere af oplysninger. Vi er ikke nogen, som fører kampagne mod en eller anden minister.” Mogens Rubinstein betragter sagen som principiel, men også mener, at den kan tackles i huset.

Peter Hvid Jensen, der er udpeget til DR’s bestyrelse af De Radikale støtter kritikken, ”Det er DR’s rolle at være seriøs og kritisk, men det er klart, at formålet ikke er at godte sig,” siger Peter Hvid Jensen, der håber, at DR af egen drift vil følge sagen til dørs.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002