Kontakt os






 

3. sæson af ’Bonde søger Brud’
Mandag 11. august 2008
Af Karsten Jensen
 
Tirsdag den 19. august kl. 20 har Kanal 4 premiere på en ny sæson af den romantiske programserie ’Bonde søger Brud’, hvor vært Anne-Dorte Krog Gausbøl følger en række single-landmænd i deres jagt på kærligheden.

Som noget nyt kan Kanal 4 i år præsentere en kvinde blandt de medvirkende landmænd, men det er absolut ikke den eneste overraskelse, der vil møde seerne i 3. sæson af ’Bonde søger Brud’. En sæson, hvor det igen er lykkedes at få romantikken til at blomstre rundt omkring på de danske bondegårde.

I foråret præsenterede Kanal 4 de danske seere for 10 single-landmænd, der alle lever et godt liv, men savner én at dele det med. Efter præsentationen har interesserede danske kvinder og mænd haft mulighed for at skrive til den landmand, de kunne tænke sig at lære nærmere at kende, og snart vil det vise sig, hvor mange breve landmændene hver især har fået.

Som noget nyt vil ’Bonde søger Brud’ i år også præsentere seerne for en kvindelig landmand, Hella, som driver sin egen gård med cirka 120 økologiske køer, to heste samt 180 hektar jord. Men det er ikke den eneste overraskelse, ’Bonde søger Brud’ kommer til at byde på i følge vært Anne-Dorte Krog Gausbøl:

”I år er jeg virkelig blevet overrasket, i positiv forstand, af vores landmænd. I deres søgen efter en kæreste har de haft både øjne og ører med sig og bidt mærke i de små, men vigtige, detaljer hos deres bejlere i en grad, jeg ikke havde forventet. Derfor har intet været sikkert fra starten, hvilket har givet en meget spændende udvikling i programmerne,” fortæller Anne-Dorte.

Når Anne-Dorte har afleveret post til alle landmændene i ’Bonde søger Brud’ følges de fem landmænd, der har fået flest breve. Ud fra brevene vil de fem landmænd hver især skulle udvælge seks personer, de har lyst til at lære nærmere at kende, og en række events sørger herefter for, at alle bliver rystet godt sammen.

Tingene bliver mere alvorlige, når landmændene skal invitere tre udvalgte til at flytte ind til sig på gården. Under sammenflytningen er det nemlig op til landmanden at danne sig så godt et indtryk, at der herudfra kan udvælges én enkelt person, som bliver inviteret med på weekendtur - og måske kan vise sig at være den eneste ene.

Programmet, der er et Kanal 4’s trækplastre, får sæsonpremiere tirsdag den 19. august kl. 20.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002