Kontakt os






 

Canal Digital inkluderer HDTV i familiepakke
Tirsdag 25. marts 2008
Af Karsten Jensen
 
Canal Digital ændrer nu i sin programsammensætning. Pr. 1. april er det slut med at købe HDTV-kanaler i en særskilt tv-pakke. I stedet får kunderne adgang til syv HDTV-kanaler i Canal Digitals ’Family-pakke’ med alle de populære tv-kanaler.
Oven i de syv HD-kanaler og 40 andre digitale tv-kanaler får Canal Digitals kunder glæde mulighed for at se alle 31 fodbold-EM kampe live i det højtopløselige tv-format på en særlig TV 2 HD kanal, som TV 2 går i luften med til sommer eksklusivt hos Canal Digital.

”Vores måde at udbyde digital tv på og den kommende kampagne, skal gøre det let for danskerne at se HDTV og åbne deres øjne for, hvor flot og super skarpt HDTV er. Med ultra detaljerede billeder og surround lyd opleves en fodboldkamp langt mere intenst, og man lever sig ind i en spændingsfilm på en helt ny måde,” fortæller Jens B. Arnesen, adm. dir. hos Canal Digital Danmark, der håber flere vil finde ud af, at en HD ready fladskærm alene ikke giver adgang de super flotte tv-billeder.

”Vi ved fra undersøgelser, at mange forbrugere tror, de ser HDTV, når de har købt en HD ready fladskærm. Men det gør de ikke. Man skal også have en HDTV-box og adgang til de særlige tv-kanaler der viser ægte HDTV. Nu giver vi størstedelen af vores kunder automatisk adgang til HDTV-kanalerne, så skal de blot have en HDTV-box for at få de skarpe og fantastisk næværende tv-oplevelser, som HDTV byder på,” fortsætter han

Pr 1. april sender Canal Digital samtidig en ny HDTV-boks med 250 GB harddisk på markedet. Denne tv-box giver ikke kun HDTV oplevelser. Med den nye HDTV-boks kan man optage op til 100 timers tv-programmer eller 40 timers HDTV-programmer. Man kan pause direkte tv, som når man ser DVD, og optage et program samtidig med man ser et andet.

Tv-boxen kan både lejes og købes hos Canal Digital, der også sørger for gratis installation af alt udstyret ved oprettelse af abonnement på Family tv-pakken.

”Jeg forudser, at 2008 bliver året, hvor danskerne tager HDTV til sig. Salget af HD reday fladskærme boomer, det er nu blevet rigtig nemt at få adgang til HDTV-kanaler. Og foran os venter nogle af de største sportsoplevelser som Tour de France, OL og EM i fodbold – alt sammen for første gang i den fantastisk flotte HD-kvalitet,” siger Jens B. Arnesen.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002