Kontakt os


 

'Station 2' får nyt look og nye medværter
Onsdag 20. januar 2016
Af Redaktionen
 
Krimimagasinet 'Station 2' er et af de mest kendte programmer på TV 2. Den position vil TV 2 gerne fastholde og udbygge, når magasinet sendes fra i morgen torsdag 21. januar i en ny og moderniseret udgave - og med to nye værter på holdet.


I 22 år har TV 2's krimimagasin 'Station 2' leveret hvad TV 2 selv kalder "et fascinerende og oplysende indblik i det kriminelle Danmark gennem adgang til unikke kilder og miljøer."

Og torsdag den 21. januar kl. 20.50 tager TV 2 hul på endnu en sæson.


Ikke længere direkte tv

I de nye udgaver af 'Station 2' tager værterne seerne med ud i virkeligheden hos de mennesker, som enten begår, har været udsat for eller bekæmper kriminalitet. Og værterne forlader studiet i den store produktions-truck, som 'Station 2' har benyttet de seneste sæsoner.

Målet er at blive endnu mere ægte i formidlingen af krimistoffet og at løfte store sager som terror, internationale pædofilinetværk og mord, oplyser TV 2. Redaktionschef Michael Nørgaard uddyber:

"Vi ønsker at producere og fortælle vores historier på en anden måde. Vi har arbejdet meget med formen og den visuelle stil på 'Station 2'. Samtidig har vi fået tilført stærke krimi-journalistiske kræfter, og jeg tør godt sige, at ingen andre redaktioner i Danmark råder over så megen krimividen som 'Station 2'."


Nye medværter

På værtssiden vil seerne både møde kendte ansigter og nye bekendtskaber. Niels Brinch og Karin Cruz har i en årrække været en fasttømret del af programmet. De bakkes op af de to nye på værtsholdet - Janni Pedersen og Anders Lomholt - der begge har indgående kendskab til krimistof.

På 'Station 2 Efterlyst' vender Anne-Katrine Bondo tilbage som vært og vil omtale nye og aktuelle kriminalsager, som politiet har brug for hjælp til at opklare.


'Stetoskopmanden'

'Station 2' lægger i 2016 ud med bl.a. historien om 'Stetoskopmanden'. En 27-årig mand, som i årevis har blufærdighedskrænket piger og kvinder under falske helbredsundersøgelser, som de skulle gennemgå for at få et job som eventpiger eller for at deltage i videnskabelige tests.

Han har fuppet piger helt ned til 13 år ved at udgive sig for at være læge, idrætslærer, sportsmassør, medicinstuderende, forsker, eventpige-caster og lignende.

'Helbredsundersøgelserne' ender med, at manden får pigerne til at klæde sig af, hvorpå han beføler dem og lytter til dem med sit stetoskop. Han er dømt for at krænke 40 piger.

I 'Station 2' fortæller flere af pigerne om de overgreb, der er begået imod dem, og 'Station 2' dokumenterer, at manden fortsætter sine krænkelser i udlandet. 'Station 2' rejser til den anden side af jorden for at forsøge at finde manden og få svar på, hvornår han stopper krænkelserne af piger.

'Station 2' sendes torsdag kl. 20.50 og 'Station 2 Efterlyst' sendes lige efter - nemlig torsdag kl. 21.35.


Foto: Krimimagasinet 'Station 2' er tilbage på TV 2 fra torsdag den 21. januar i en ny og moderniseret udgave. (Fotograf: Miklos Szabo / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002