Kontakt os






 

Canal+ Series samler serier i en ny kanal mens Canal+ Comedy udgår
Torsdag 11. februar 2010
Af Karsten Jensen
 
Canal+ tilbyder hvert år en række tv-premierer på Hollywoods store serier. Nu får de mange serier deres helt hjem på den nye kanal, Canal+ Series, hvor alle seriesucceserne vises på seervenlige tider.
Kanalen har premiere Skærtorsdag, den 1. april, og premiereserierne bliver nyindspilningen af kultklassikeren ’V’. Påskedag er der premiere på den stort anlagte krigsserie ’The Pacific’, opfølgeren til ’Band of Brothers’, der vises blot få uger efter verdenspremieren i USA.

Tv-serier har længe været en vigtig del af Canal+-udbuddet ud over premierefilm og eksklusive sportsudsendelser. Nu samles serierne i Canal+ Series, hvor man hver aften ser de seneste sæsoner af en række serier mellem kl. 18.30 og 23.30.

Premieretidspunktet for nye serieafsnit er kl. 20, mindst fem aftener om ugen (samme tid på Canal+ Film HD for de fleste af Canal+-serier). Hver aften tilbydes seerene en blanding af komedier og dramaserier - som ’House’, ’Heroes’, ’True Blood’, ’30 Rock’, ’Hung’ og ’Weeds’, altid en sæson før andre kanaler.

Der bliver mere fra HBO på Canal+ som kan vise alle HBO’s tv-serier først i Norden i yderligere tre år.

Den 2. april kan man se komedieserien ’How To Make It In America’ der ligesom ’Entourage’ er produceret af Mark Wahlberg. Den 7. april begynder sæson fire af polygamiserien ’Big Love’. I efteråret genudsendes Alexander Skarsgård og de andre vampyrer i ’True Blood’ sæson 3 (foto) og der er samtidig premiere på tv-serien ’Boardwalk’ af Martin Scorsese. Den New Orleans inspirerede dramaserie ’Tremé’ og det animerede ’Ricky Gervais Show’ findes også blandt de nye serier, der dukker op på Canal+ Series i nærmeste fremtid. Søndag formiddag vises udvalgte serier som serie-maratons.

"Vi har de bedste serier og vi viser dem før alle andre. Med Canal+ Series har vi fået en dedikeret seriekanal, hvor vores kunder let kan finde deres favoritserier på de tidspunkter af døgnet, som passer dem bedst," udtaler Mats Örbrink, programdirektør på Canal+.

Canal+ Series indgår i Canal+ Totalpakken og Canal+ Filmpakken, og erstatter kanalen Canal+ Comedy.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002