Kontakt os






 

Endnu et datingprogram - nu på DR3
Torsdag 5. marts 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Katrine og Frederik beskrives som to helt almindelige 30-årige singler, og nu har de to har lagt deres 'dating-liv' i hænderne på DR3. I programserien 'Date mig' gør DR3 alt for at afsætte de to singler på otte uger. Første afsnit onsdag den 11. marts.


Der er flere singler i Danmark end nogensinde før, og det på trods af, at der findes flere og flere muligheder for at finde den eneste ene – man kan netdate, gå på Tinder, møde folk på Facebook eller noget helt tredje, men alligevel lykkes det ikke. Mange har svært ved at vælge – måske er der for mange fisk i havet, måske er græsset grønnere på den anden side, og måske er mange bare blevet for kræsne?


På date med to singler

På DR3 kan man ikke redde alle singler i Danmark. Trods alt. Men DR3 kan hjælpe Katrine og Frederik. Måske. De to er to af de singler, der endnu ikke har fundet den store kærlighed.

I to måneder gør DR3 alt for at hjælpe de to med at finde den helt rigtige kæreste. I sidste ende skal de selv vælge, men DR3 sørger for at få dem vist frem, så alle landets singler potentielt ligger for deres fødder, og DR3 stiller rådgivere og eksperter til rådighed for at guide og hjælpe dem.

DR3 følger processen helt tæt i de to måneder og er med på dates, både når det går godt og når det går skidt; det eneste krav DR3 stiller til Katrine og Frederik er, at de om to måneder skal vælge, hvem af deres dates, der skal være deres nye kæreste!


Med på date?

I 'Date mig på DR3' ses der nærmere på, hvorfor det er så svært for singler i 20’erne og 30’erne at finde den store kærlighed. Hvad er det, der gør, at man vælger, som man gør, og hvad er det man vælger til og fra, når man dater.

"'Date mig på DR3' er et anderledes datingprogram, hvor seerne selv har direkte indflydelse, fordi de selv kan kontakte de to singler. De får simpelthen telefonnummer og facebook-oplysninger, og så er det bare at ringe... Seerne skal ikke stemme nogen ud eller ind, tværtimod, så får de mulighed for at sætte sig selv i spil, ved at tilbyde sig som en af de dates som Katrine og Frederik skal på i løbet af de otte uger. Det er altså ikke kun Katrine og Frederiks singleliv, der er på spil, men alle de singler, der sidder og kigger med, der også får chancen – om ikke for at få en date på tv, så i hvert fald for at blive klogere på, hvad der er der er på færde, når vi dater," siger redaktør på DR3 Stine Preem.

'Date mig på DR3' sendes første gang onsdag den 11. marts klokken 21.00.


Foto: I to måneder går DR3 nu 'all in' for at hjælpe to singler med at finde en kæreste. De to singler får max eksponering, så alle Danmarks singler ligger for deres fødder. (Fotograf: Rasmus Weng Karlsen)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002