Kontakt os






 

So F***ing Special! - på DR2
Tirsdag 13. marts 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I seks programmer på DR2 tager livsstilsekspert og vært Christine Feldthaus et spadestik ind i den individorienterede forbrugerkultur, som præger vores måde at leve på. Hun dissekerer trends og tendenser, som har fanget hendes opmærksomhed. Første gang søndag den 25. marts kl. 20.



"Det enkelte menneske vil gerne være unikt og vores behov for at iscenesætte os selv har aldrig været højere. Vi bruger enorme ressourcer både mentalt og økonomisk på at skille os ud og være 'So Fucking Special'", siger Christine Feldthaus.

Hun stiller både skarpt på mainstream- og nichefænomener - som f.eks. tendensen 'slow living' eller evig ungdom. Hvorfor er Bonderøven blevet en superstjerne? Hvorfor er surdej in? Fordi det er moderne at leve langsomt. I gamle dage omtalte man rynker som 'landskab af liv', i dag er 'alderdommen aflyst'. Midaldrende mænd går ikke af vejen for et skud botox, mens kvinderne bruger masser af penge på aldersforyngende produkter eller dater unge mænd.

Danskernes forhold til deres hunde bliver også undersøgt. Køber du julegave på vegne af din hund? Så er du ikke alene. For det gør 14 procent af hundeejerne i Danmark. I dag findes der et flyselskab, hvor hunde flyver på første klasse og er specialiseret i ferier.

'Hår' er også en verden for sig. Christine Feldthaus prøver Sanne Salomonsen extensions og bruger sin fotograf som forsøgskanin, og sender ham til næsevoksning på Ankara Hårsalon.


Mainstream eller So F***king Special?

Christine tager temperaturen på de forskellige trends og møder de typer, der lever dem ud.

"Programmerne har bragt mig rundt i landet og ikke mindst tættere på de typer, som elsker at leve deres livsstil ud - uden skelen til hvad andre tænker om dem! Det er befriende og stærkt vanedannende at få lov til at kigge indenfor hos danskere, der lever deres drømme ud - uanset om det så er at få Swarovski krystaller på venusbjerget eller at gå til lydhealing", siger Christine Feldthaus.

'So F***king Special' sendes seks søndage på DR2 klokken 20.00. Første gang den 25. marts.


Foto: Livsstilsekspert Christine Feldthaus. (Fotograf: Rasmus Kahlen DR)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002