Kontakt os


 

Kærester med landsholdet
Onsdag 6. juni 2018
Af Redaktionen
 
Når det danske fodboldlandshold spiller sin første kamp ved VM i Rusland lørdag den 16. juni, følger TV 2 Zulu op med første afsnit af reportageserien 'Kærester med landsholdet', der giver et unikt indblik i det glamourøse og til tider helt almindelige liv som fodboldkæreste.


Simon Kjær, Nicolai Jørgensen og Yussuf Poulsen lever som professionelle fodboldspillere et liv, de fleste drømmer om - med penthouselejligheder og hurtige biler, men også med benhård træning og et kæmpe pres fra skrigende fans og sensationshungrende journalister. Bag de tre superstjerner finder man nogle stærke kvinder, Elina, Theresa og Maria, som sjældent løber med spaltepladsen. Kvinder, der har dedikeret deres tid til et anderledes, uforudsigeligt og til tider ensomt liv som fodboldkærester.

"'Kærester med landsholdet' forsøger at give indblik i en temmelig lukket verden, som interesserer de fleste af os. Hvordan er det at leve sammen med en professionel fodboldspiller og begå sig i denne helt særlige verden? Netop i et VM-år er det særligt interessant, da de kvinder, som vi følger i serien, alle er kæreste eller gift med spillere på det danske herrelandshold og derfor har en masse på spil i forhold til udtagelse og deltagelse i VM i Rusland," siger TV 2 Zulu-redaktør Peter Stovgaard og fortsætter:

"Når vi får det her indblik i en ellers meget lukket verden, så får vi også mulighed for at få be- eller afkræftet nogle fordomme. Er livet med en fodboldkæreste sådan, som vi tror, eller er det helt anderledes? Sådan nogle indsigter er enormt interessante - særligt i en tid, hvor fodboldstjerner idoliseres i ekstremt høj grad."

'Kærester med landsholdet' er med hele vejen i en intens periode i Theresa, Maria og Elinas ret så usædvanlige liv. Tre liv fyldt med oplevelser, kærlighed, hjemve, luksus og en usikker fremtid, hvor fodbolden altid kommer i første række.

'Kærester med landsholdet' sendes fra lørdag den 16. juni kl. 19.50 på TV 2 Zulu og TV 2 Play - første afsnit vises lige efter Danmarks første kamp ved VM i Rusland.


Foto: Fra venstre: Theresa er gift med Nicolai Jørgensen, Maria er kæreste med Yussuf Poulsen, og Elina er gift med Simon Kjær. De og deres mænd er med i Zulus nye reportageserie 'Kærester med landsholdet'. (Fotograf: Jeppe Melchiorsen / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002