Kontakt os






 

'Aftenshowet' på Jyllandsturné
Fredag 3. oktober 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR1-programmet 'Aftenshowet' pakker kufferten og drager ud i provinsen for at møde de jyske seere. Sendevognen tager på opdagelse i det østjyske, og Rådhuspladsen i København skiftes ud med Musikhuset i Århus, hvorfra der sendes mandag til fredag i skolernes efterårsferie.


I løbet af ugen foran Musikhuset i Århus er der planlagt en række arrangementer. Mandag åbnes der med et stort 'efterårs-aktivitets-tagselvbord' med bl.a. Danfoss Universe, og heldige børn kan få lov at røre en kongeørn og en jagtfalk.

Da det er Halloweentid, vil der ugen igennem være sørget for ægte uhyggestemning.

Desuden arrangeres der en koncert med livemusik om fredagen. Koncerten vil finde sted indendørs i Musikhuset, og publikum er velkomne til at komme og få en gratis oplevelse.

Når 'Aftenshowet' tager til Århus vil der blive lagt vægt på historier fra omegnen, ligesom man i studiet vil kunne møde en del kendte århusianere.

Udover de nye omgivelser er alt andet helt som det plejer. Det er de samme værter og 'Aftenshowet' sætter - som normalt - fokus på det, danskerne taler om.

"Vi er et program for hele Danmark, og derfor vil vi gerne, når det er muligt, komme ud i landet. Det er 'Aftenshowet', som vi kender det - bare fra Smilets By. Vi kigger selvfølgelig ekstra på de historier, der er i området, og glæder os meget til at møde seerne," siger Mads Steffensen, der i øvrigt selv stammer fra det jyske.

Folkene bag Aftenshowet lover, at det ikke bliver sidste og eneste gang, at programmet rejser ud i provinsen.


Foto: Værterne på DR1-programmet 'Aftenshowet': Sisse Fisker, Lasse Eskildsen, Louise Wolff, Mads Steffensen og Lise Rønne. (Fotograf: Henrik Frydkjær


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002