Kontakt os


 

Syv nye serier på TNT til efteråret
Fredag 26. juni 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TNT præsenterer til efteråret flere nye og originale programmer end nogensinde før. Hele syv TNT Originals kommer eksklusivt på kanalen og det i form af både ny-producerede serier og nye sæsoner af allerede kendte serier.


De helt nye serier på TNT til efteråret tæller bl.a. 'Proof', hvor Jennifer Beals undersøger livet efter døden, og 'Agent X' med Sharon Stone i rollen som den første kvindelige vicepræsident i USA.

Og de serier hvor der kommer nye sæsoner er: 'Falling Skies', 'Murder in the First' og 'The Last Ship'.

"I efteråret og vinteren er der investeret meget i TNT i Danmark, som derfor vil have flere egenproducerede serier end nogensinde tidligere på kanalen. Det bliver dramatiske, afhængighedsskabende TNT Originals om jordens undergang, kampe mod rumvæsener, jagten på en kur, mordmysterier, korrupte politifolk, livet efter døden og hemmeligheder fra Det Hvide Hus," siger Nordeuropas programdirektør for TNT, Steve Hornsey.

Her er en oversigt over de kommende nye serier, der får premiere eksklusivt på TNT:

'Proof' – Er døden virkelig slutningen? Dr. Carolyn Tyler, spillet af Jennifer Beals ('The L Word', 'Flashdance') bliver bestilt af den kræftsyge milliardær til at finde medicinsk dokumentation for et liv efter døden. Carolyn selv har mistet sin søn og haft en nærdødsoplevelse. Emmy-vindende Kyra Sedgwick har produceret 'Proof', der får premiere den 7. september kl. 21.55.

'Murder in the First' – Detektiverne Terry English (Taye Diggs) og Hildy Mulligan (Kathleen Robertson) prøver at opklare to mordmysterier. Spørgsmålene hober sig op, og mystikken er der stadig – har mordene forbindelse til hinanden? Den længe ventede sæson 2 af 'Murder in the First' har premiere den 12. august kl. 21.55.

'The Last Ship' – 1988: En pandemi spreder sig og udsletter det meste af befolkningen. Et skib fra US Navy har været på mission i Arktis, og derfor har de undgået virussen. Nu står besætningen ledet af kaptajn Tom Chandler (Eric Dane) overfor en hård udfordring – at finde en kur. Sæson 2 af 'The Last Ship' har premiere den 24. september kl. 21.55.

'Public Morals' – Tag med tilbage til 60'ernes New York i den nye politidramaserie 'Public Morals', hvor Edward Burns (Entourage, TNT's Mob City) går balancegang mellem moral og kriminalitet. Steven Spielberg er chefproducer på serien, der har premiere den 9. oktober kl. 21.55.

'Angie Tribeca' – I den nye serie 'Angie Tribeca', spiller Rashida Jones (The Office) en politiveteran fra LAPD elite. Hun løser kriminalsager i Los Angeles' gader på en mildt sagt usædvanlig måde. Denne sjove politiserie er skabt af comedy-parret Steven og Nancy Carell. Serien får premiere i november – flere detaljer følger.

Falling Skies – Tom Mason (Noah Wyle) er en af de få overlevende efter en enorm invasion fra rummet. De overlevende står over for en svær kamp, men Tom og hans folk har besluttet at kæmpe for at få deres planet tilbage. Den femte og sidste sæson af den populære 'Falling Skies' får premiere til vinter, men den er endnu ikke endeligt programsat.

Agent X – Sharon Stone er tilbage. I den nye dramaserie 'Agent X' ses hun i rollen som USA's første kvindelige vicepræsident – Natalie Maccabee. Maccabee hyrer en hemmelig agent, som er parat til at udføre hendes ordrer, når der opstår problemer. Den første sæson er endnu ikke programsat, men den vil få premiere i løbet af vinteren.


Foto: Jennifer Beals som Dr. Carolyn Tyler i den ny-producerede serie 'Proof', der får premiere på TNT mandag den 7. september.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002